Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

08:13 | april 23, 2019

Ta ut sommaren i förtid.

Missoni

Topp Missoni, Byxa Missoni.

Hola Guapas!

Visst känns det som måndag idag? En riktigt solig dag att sätta tänderna i jobbet. Man kan ju nästan dyka ner i semestergarderoben nu med de här temperaturerna. Jag är en sådan person som folk skrattar åt på gatan som tar ut sommaren i förtid och spatserar runt utan jacka med bara ben i sandaler så fort termometern passerar 15 strecket. Är ni likadana?

Tror egentligen jag är gjord för varmare klimat. När jag och Markus ska sova bönar jag och ber om att få ha fönstret öppet, medan han ligger och hackar tänder och håller krampaktigt i täcket med ett ilsket NEJ grimaserat i hela ansiktet.

Nu ska jag göra mig fin, då jag och Angelica ska plåta två samarbeten. Därefter ska jag ner på stan och rodda med massa saker inför mitt event imorgon.

Medan jag piffar mig kan vi kika på några fler outfits från vår honeymoon.

Rotate Dress Wakakuu-5

Klänning Ganni, Väska ATP Atelier.

Ganni ATP Wakakuu Ganni Wakakuu  Rotate Dress Wakakuu-6

Klänning Ganni, Väska ATP Atelier.

Wakakuu Stine Goya

Klänning Stine Goya.

Stine goya klanning wakakuu Stine Goya Wakakuu

Zimmerman Wakakuu

Klänning Zimmerman.

Zimmerman

Zimmerman wakauu

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Ta ut sommaren i förtid.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här