window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:47 | april 23, 2019

Platsbyggd hylla i sovrummet!

Platsbyggd hylla

Imorse fick jag ett ryck när jag höll på att röja innan Angelica skulle komma och fota. När vi flyttade in och totalrenoverade var min idé att jag skulle platsbygga förvaring på den väggen, varav eluttagen placerade mitt på väggen. Men sedan ångrade jag mig och sulade upp en stor spegel istället, som sedan flyttades in i vardagsrummet. Det hörnet har inte fått någon kärlek sedan spegeln försvann.

Petra Tungarden Lagenhet

Bjässen till spegel är 130 i dm och det är få tavlor som har den bredden. Var inne på att jag skulle beställa en ny från ett glasmästeri.

petra-tungarden-vardagsrum-vaggfarg-7 (2)

petra-tungarden-vardagsrum-vaggfarg-4

Den i sovrummet hamnade ju ute i vardagsrummet istället.

Brooke-Testoni_Tigmi-Trading_19 Brooke-Testoni_Viktoria-and-Woods_25

Och när vi ändå pratar om speglar tänkte jag sänka ner vår spegel i veckan, bakom hyllan precis som Brooke Testoni gjort.

Platsbyggd hylla-4

Okej, tillbaka till nutid och imorse.

Platsbyggd hylla stylebylojs

Imorse såg jag Style by Lojs nya lösning i deras sovrum och blev helt såld. Så här såg det ut innan.

Style by lojs

Och, wow! Så här pampigt blev det efter! Messade Lojsan nu och frågade vad mästerverket gick lös på, kan tänka mig att den pjäsen och snickeriet gick loss på en slant. Men den hade ju passat som handen i handsken och så skönt att ha en kontorsplats hemma.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Platsbyggd hylla i sovrummet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra,
    Mitt i ett scroll var den där! Mattan jag letat efter hela mitt liv, eller åtminstone det senaste året. Den mönstrade mattan på femte bilden. Vill du dela med dig om var den finns, om den finns att köpa?
    Tusen tack på förhand!

    / V

    Svara