Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | april 22, 2019

Weekly Plans

Klanning Adoore

Hola Guapas!

Nu är det dags för en ny vecka, även om många är lediga idag med. Det har verkligen varit en perfekt ledighet med lagom mängd inbokade aktiviteter. Jag är ju en mästare på att smeta hela dagarna fulla med utflykter och äventyr. Men de här dagarna satt jag stilla i båten och så gjorde vi det som föll oss in. Jag kan nästan må dåligt när det är ekande tomt i kalendern, blir mer jäktad av att ta det lugnt än när bollen är i full rullning. Men jag har insett att det inte stämmer, jag tror mer att jag blir stressad av tanken på att inte ha något att göra om jag är fast inne i stan.

Den här perioden har jag ganska mycket privat och på jobbet, så jag hoppar på jobbtåget idag. Hela våren är kantad av bröllop, babyshowers, födelsedagar och möhippor. Det är med andra ord en riktigt rolig period som stundar.

Måndag: Sätta ihop looks och preppa inför imorgon. Därefter måste jag ta tag i min kvittoredovisning (Zzzzz) och mitt försäkringsärende med den stulna resväskan. Men tänkte även hinna med en promenad i solen med Lorpan och en fika med Forni. På kvällen måste jag rodda med en hemlis med en kompis.

Tisdag: Ska plåta två samarbeten med Angelica på morgonen. Sedan blir det planeringsmöte med Her Hour och vid fem har jag bokat in ett Becorepass. På kvällen ska jag preppa inför mitt event hemma på onsdag.

Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Kontorsjobb och prepp inför kvällens event med Kicks hemma hos oss. Måste försöka låna nya matsalsstolar, vi har tre hela de andra har helt gått sönder.

Torsdag: Heldag på kontoret. På eftermiddagen har jag två möten med två samarbetspartners. Boka in pass på Becore.

Fredag: I förra veckan blev ett stort nytt roligt samarbete signat som släpps i höst (!?!). Så tänkte avsätta hela dagen för att leta inspiration och börja fila på en moodboard. På kvällen ska jag fira min lillebror med middag med familjen på Lydmar och sedan ska vi på Kaah.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här