Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | april 19, 2019

Senaste dagarna i bilder!

Ska vi kika på lite bilder från senaste dagarna? Adoore sitter ju på samma kontor som Meli Meli – och Carro har stylat deras nya bilder och målat om i lokalen till en ny mintgrön färg som är helt magisk. Den blev så fin till de mörkare listerna och stuckaturen. Innan gick allt i samma färg och rummet blev väldigt mörkt under vintern.

Bella höll en supermysig middag tillsammans med Clarins på Diplomat.

Jag kom hem till en helt nystädad lägenhet i onsdagskväll. Har Pandy varje vecka – och det är vår räddning här hemma.

Kicks Self Tan Provade Kicks nya instant self tan och valde att bara göra ett ben, för att visa skillnaden så nu har jag glidit runt på stan med två olika kulörer på benen.

Sötnöten Lisa Höök provade vår Adoore klänning på kontoret, som satt som en smäck på henne.

Jag och Pucken har varit på många spännande möten den här veckan. I onsdags var vi förbi avisera för att kolla på ny förpackningsdesign för Adoore.

Pucken samlar alltid pluspoäng när vi är på möten. Hur kan man vara så söt? Får cute aggression!

 
Igår hämtade Snarro upp mig och Pucken i bilen.

Vi skulle förbi och kika på Sara och Danijels nya lägenhet och Carro skulle bidra med sin expertis gällande färgval, kök etc. Alltså WOW hur fint blev deras platsbyggda hylla i sovrummet. Så fint snickeri och kulör.

Sara mumsade i sig lite lunch när vi var där och adderade den här crème frichen som jag missat. Den var riktigt fin! Tips till alla såsälskare!

Sedan bänkade vi oss i solen Balzac med kompisar som kom och gick i omgångar i flera timmar. Därefter gick jag, Carro och Oskar hem till dem beställde indiskt, köpte massa godis och la oss i deras soffa och kollade på film. Perfekt skärtorsdag.


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här