Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | april 18, 2019

Drömmar om ett landställe!

(Haha, jag och Pucken bjuder på den bilden. Ska ha min soliga 

Sitter och dricker kaffe med en missnöjd Puck i min famn. Duschade med henne imorse och hon älskar att ligga mot mitt bröst i duschen, men sedan börjar helvetet med att bli torr för hon är inte bästa kompis med hårfönen än. Så nu är vi smått ovänner. Får försöka köpa tillbaka hennes kärlek med en långpromenad och en köttbulle. Det är en riktig deal breaker i vår relation.

Vad ska ni göra i påsk? Vi ska vara kvar i Stockholm. Idag blir det ett sent lunchäventyr med kompisar. Imorgon har vi inga direkta planer och på lördag ska vi iväg på en påsklunch på Dalarö hos Dasha och Douglas. Kanske drar ut dit redan imorgon och crashar deras landställe. Sedan tänkte jag kanske åka iväg ut och hälsa på familjen en sväng.

Om det är något jag drömmer om just nu så är det ett eget litet landställe. Gärna ett nergånget litet torp som jag kan få renovera med sjöutsikt eller okej, helst sjötomt. Dock är vår ekonomi inte där än, blir nästan sugen på att sälja lägenheten, köpa en billigare för att kunna ha råd med en egen liten oas. Sitter ofta på Hemnet och fönstershoppar, drömmer mig bort flera timmar på Värmdö, Ingarö, Norrtälje och ytterskärgården. Petra Tungården AB får kämpa på, haha. En vacker dag blir det ett köp. Nej, nu ska jag tidsinställa ett blogginlägg till er i eftermiddag innan jag ska börja göra mig iordning.

Påskpussar,

Petty!


4 kommentarer4 kommentarer om “Drömmar om ett landställe!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här