Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | april 17, 2019

Beauty Bonanza

Igår kväll var jag förbi Kicks nya flagshipbutik i Gallerian för att filma ett samarbete till instagram. Alltså deras nya butik är som en enda stor godisbutik för en beauty nörd som mig, tre enorma plan fullproppade med skönhet. Jag skulle testa deras nya personal shopping tjänst. Det blev ett påkostat äventyr. En av delarna var nämligen att jag skulle få valfri make. Eftersom hela min sminkväska blev snodd i Köpenhamn är det fortfarande stora hål i necessären (läs temporära: zip-påsar från Ikea).

Jag brukar inte alls trivas i sminkstolen, men blev riktigt nöjd. Önskade mig en glowig gyllene make. Amanda som tog hand om mig var grym.

Kicks_-3

Råkade köpa med mig halva butiken efter vår sminksession. Ska visa alla produkter i ett eget inlägg. Men den här nya highlightern från Dior Backstage fick mina ögon att tindra av lycka vid första anblick. Highlightern är helt overklig, den ser nästan fuktig ut på. Inte för kakig, utan den ger bara det där perfekta glowet som ser helt naturligt ut.

Kicks_-4

Minns ni mina kräm ögonskuggor från Tom Ford. Japp, de blev också snodda, de sitter väl på någons ögonlock i Belgrad där datorn befinner sig. Amanda tipsade om Mac’s krämiga glitter ögonskuggor och jag tackade och bockade. Gud, jag är verkligen en skata, dras till allt som skimrar och blänker till.

Naturligt, men ändå festligt. Fick prova Dior’s nya foundation Forever Glow som också fick följa med raka vägen till kassan. Har i flera års tid använt Dior Nude Air som är snäppet tunnare, men lite mattare. Den här gav mer glow, plus att man kan fukta blendern eller pensel så får man ett mer naturligt resultat.

Kicks_-9

Fick även prova den omtalade dyrgripen från Foreo UFO som alla pratat om, maskinen som får sheetmasken att gå ner på djupet med olika infraljus och vibrationer som man styr via sin telefon (hur sjukt!). Wow, fattar helt plötsligt hypen. Den kostade dock en slant, så skrev upp den på önskelistan.


5 kommentarer5 kommentarer om “Beauty Bonanza”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla visa vad du har köpt! Älskar smink 😀

  Svara
 • Det kommer <3

  Svara
 • Varför skulle ditt smink och din dator befinna sig i Belgrad. Det är nog någon fattig svenne eller någon klåfingrig dansk som snott ditt smink och dator. Har du något emot serber och Belgrad din rasist.

  Svara
 • Eh, nej självklart inte. Men om du hade läst tidigare inlägg så har jag skrivit att: ”Hitta min Iphone” fick upp att datorn var i just Belgrad två dygn senare efter den blivit stulen. Så det var ingen generalisering, utan ren fakta. Och absolut, det var säkert en dansk som snodde datorn och sålde den vidare.

  Svara
 • Herregud vilket otrevligt påhopp! Man måste väl fasen kunna säga var personen som snodde datorn bor utan att bli kallad rasist. Lågt Emma, lågt!

  Svara