Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | april 15, 2019

#margauxjacob

Margaux Dietz brollop bilder

Fredagens bröllopsfirande startade med ett glas bubbel på Italiano Bar tillsammans med Dasha, Redgert, Douglas och Lorpan. Hela ligan var taggade till tänderna och spekulerade om vad som skulle komma skall. Daniel visste ju redan om en del, men vägrade avslöja något.

Margaux Dietz brollop bilder Margaux Dietz brollop bilder

Fredagens tema löd: ”Kostym med en touch av djungel”. Dasha och Douglas hade kommit på världens bästa idé och köpt med sig hela ballongbutiken bestående av ett nästintill fullbordat zoo. Jag velade in i det sista och bytte skor inne på Italiano. Tänkte att det var en hel drös damer till som skulle dyka upp i samma stass. Men jag klarade mig.

Margaux Dietz brollop bilder Fest

Ett glatt gäng på väg. Efter en halvtimmes bussresa anlände vi till den hemliga destinationen, Hesselbyslott.

Margaux Dietz brollop

Alla, inklusive jag själv, trodde att vigseln skulle äga rum på fredagen. Men när både Maggan och Jacob dök upp och skålade med hela ligan började jag ana att själva bröllopsakten kanske skulle äga rum dagen efter. Vi tog armkrok och begav oss mot middagen.

Victor frisk Margaux Dietz brollop

Lyckades inte ta en enda bild under hela middagen var så inne i stämningen och alla tal. Dagen efter mådde jag som förtjänat. Klockan 10.00 var det samling, alla iförda pyjamas för frukost, resorb och mimosas. Här bredvid min otroligt fräscha BFF Forni och stiliga ungdomen Victor Frisk som såg fräschare ut än någonsin till skillnad från mig, den gamla slitna Haggan. Messade Forni på morgonen och skrev att jag var otroligt avundsjuk på hennes nyktra afton.

Ebba Busch Thor Margaux Dietz klanning brollop

Efter frukosten blev alla lotsade till nästa destination, själva vigseln som var en salig mix av allt. Hela lokalen vibrerade av jubel när de sa ja till varandra. Så mysigt att hela ceremonin handlade om deras fina familj.

Margaux Dietz klanning brollop ida lanto

Sedan bars brudparet ut på stolar med universums bredaste leenden. Har ni sett en vackrare brud? Maggan är alltid ett energiknippe, men nu strålade hon som aldrig förr.

Margaux Dietz klanning brollop maskerad

Sedan var det dags för djungel igen. Jag haffade raskt älgöronen.

Margaux Dietz brollop

Alltså wow! Ida Lanto har typ överträffat sig själv. Hur tjusig var Maggan i sin klänning som sedan förvandlades till en klaustrofobisk tight byxdress som var bland det vackraste jag sett.

Margaux Dietz klanning brollop

Sedan blev det röjfest för hela slanten. Tror jag dansade non-stop i tre timmar.

Margaux Dietz klanning brollop ida lanto

Precis som brudparet.

Margaux Dietz klanning brollop

Avslutningsvis var det dags att skära upp brudtårtan. Alltså Jacobs pappa, vilken legend. Har aldrig skådat en man med softare dansmoves.

Margaux Dietz klanning brollop

Wow! Återigen tack för det festligaste bröllopet på länge <3 Så glad och tacksam för att vi fick vara med och fira er kärlek, allt kändes så ni rakt igenom. Det är det bästa med bröllopen i vår tid tycker jag, att folk gör precis som dem vill – och på sitt sätt rakt igenom.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här