Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | april 15, 2019

Måndag!

Rotate Dress Wakakuu-5

God morgon mina favoriter!

Känner mig fortfarande lite mör efter helgens fest. Mitt 17-åriga jag skulle vända sig i graven. Är det ens möjligt att bli så här sliten efter två festdagar? Tydligen! Snälla säg att ni också märkt att det blir tuffare att repa sig efter en fest ju äldre ni blir? Eller är det bara jag? Idag ska jag förvandlas till en vandrande motionerande grön juice. Efter nästan två veckor semester och en brakfest vill jag bara börja röra på mig igen – och äta bra eller iallafall bättre. Få i mig saker som ger mig energi, inte som lägger sig som en tegelsten i kistan. Tror jag kommer må riktigt bra efter att jag prickat av jobbiga ångestpuckar som att skicka in listan med stulna saker till försäkringsbolaget (suck!), mailat iväg fakturor och gjort klart min kvittoredovisning. Sådana festliga saker som kommer med att bli vuxen.

I eftermiddag händer däremot något riktigt kul! Vi lanserar Adoore och man kommer kunna beställa plaggen på pre-order! Hurra!

Nu blir det morgonmöte med Her Hour och därefter ska ni få hela bröllopet i bilder, som jag utlovade igår. Men något har hänt med min Iphone, så alla bilder har sparats i ett konstigt format: ”heic” så måste bara spara om varje enskild foto separat för att kunna ladda upp dem.

Rotate Dress Wakakuu-6  Rotate Dress Wakakuu-7


3 kommentarer3 kommentarer om “Måndag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Denna partprinsessan har abdikerat. Två dagars festande låter galet. Med heltidsjobb och två barn uppskattar jag festerna som drar igång senast kl 17 så jag kan åka hem till 20 typ.

    Svara
  • Haha, får börja anamma den metoden så jag kanske överlever nästa party!

    Svara
  • Herregud vilken snygg klänning!! Vart kan man hitta den?

    Svara