Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | april 14, 2019

Söndagseftermiddag!

Margaux Bröllop

Först och främst! Förlåt, för bloggen varit lite opersonlig senaste veckan. Ville verkligen ha en ordentlig semester och sedan har jag knappt hunnit med sedan vi landade i onsdag. Men imorgon är jag tillbaka med full kraft. Men okej, först måste vi avverka helgens stora händelse nämligen Margaux och Jacobs bröllop.

Herregud, jag börjar äntligen bli människa efter helgens festligheter. Trots att jag och Markus stupade i säng efter gårdagens dagsfest. Åt Burger King i ett hav av nybäddade sängkläder framför de sista avsnitten av: ”Den som dräper” innan jag såg i kors och somnade runt 20.00. Trots det känns det fortfarande inte som om hela hjärnkontoret vaknat till liv, det känns som att några våningar är avstängda för städning och renovering. Men däremot är jag alldeles bubblig av all kärlek som florerat dessa dagar. Bröllopet har varit kantat av överraskningar från början till slut. Ett bröllop som verkligen skrek Margaux och Jacob, varenda liten detalj var så dem. Förstår inte hur de lyckats styra en sådan brakfest med så kort varsel. Tack snälla för att vi fick vara en del av er stora dag!

Nu ska jag få i mig en kopp kaffe, en grön detox juice, slänga in några tvättar (har inte ens börjat packa upp min väska från semestern) och sedan ska jag sammanfatta hela bröllopshelgen i bilder till er.

Puss, hoppas ni har en fin söndag! Juste missa inte nya serien ”Störst av allt” på Netflix, har kollat två avsnitt idag och den verkar riktigt bra. Perfekt söndag att ladda upp inför den stundande ljuvliga vårveckan som skvallrar om pangväder.


1 kommentarerEn kommentar om “Söndagseftermiddag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så himla snygg gul färg på klänningen. Älskar att gult är tillbaka.

    Svara