Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

07:34 | april 12, 2019

Om jag fick köpa en helt ny vårgarderob

Om jag fick köpa en helt ny vårgarderob1. Ett par sköna och luftiga vita byxor är kanon (klick) på våren när man inte vill visa benen men ändå inte orkar tränga ner sig i ett par jeans. Allra helst får byxorna vara i linne som är de material som andas mest under den gassande solen.

2.  Förra våren sprang jag som bekant runt i mina vita, knähöga stövlar från april till september i kombination till böljande sommarklänningar. Även om de fortfarande är mina bebisar så skulle jag vilja slå till på ett par andra stövlar att varva med denna vår. Dessa i krokodilprint står högt upp på önskelistan (klick)!

3. Jag har en fäbless för vita skor och denna vår bär jag dem helst i form av ett par nätta klackar (klick). 

4. Trenden med puffärmar har nog inte gått någon obemärkt förbi, den slår stort i sommar hos både designmärkena och budgetkedjorna. Jag var inte sen på att hoppa på trenden som trollar fram en timglasfigur på sekunder. Denna klänning från & Other Stories prickar in alla rätt med square urringning och är kort på längden (klick)!

Om jag fick köpa en helt ny vårgarderob

5. Jag har ju lånat denna väska från Jacquemus (klick!) ett par gånger och kan inte låta bli att sukta efter denna lilla (läs: extremt lilla) goding. Denna dyrgrip är så petite att jag på sin höjd får plats med bankort och nycklar i, men en kvinna kan väll få drömma lite?

6. Cykelbyxan (klick!) håller sig kvar som en favorit från förra säsongen. Jag bär den helst med en oversized kavaj eller en kortare klänning och parar ihop med nätta klackar och brunbrända ben.

Om jag fick köpa en helt ny vårgarderob

7. Jag är väldig inne på tonade glas i både neutrala och färgglada toner. Framför allt tycker jag trenden gör sig snygg i en aviatormodell som är lätt nedböjd och aningen oversized, som dessa från Gucci (klick)!

8. Kanske den mest instagrammade blusen de senaste halvåret har varit denna från Oresund Iris (klick!), och det med all rätt. Detta är nog så perfekt en blus kan bli med den åtsittande räfflade midjan, välarbetade ballongärmarna och cutouten vid brösten kombinerat med en hög hals. Den åker raka vägen ner i önskelistan!

Vårfavoriter

9. Bottega Venetas ”The Pouch” (kick!) är den ultimata partyväskan inför sommaren. Rymlig så man kan få ner alla nödvändigheter men ändå väldigt subtil och elegant.

10. Balenciagas storsäljare Triple S (klick!) faller mig helt i smaken och skulle mer än gärna få flytta in i min skogarderob. Däremot är jag ju inte känd för att vara grym på att vårda mina stackars skor, och därmed känns priset på 8000 kronor ännu mer saftigt.

11. Jag får inte nog av Rotate och allt de skapar. Som ni vet har jag denna bakelse (klick!) i rosa i min ägo och vill helst samla på mig en i varje färg. Det är min absoluta favoritklänning att dra fram när inspirationen tryter och jag vill känna mig som a million bucks.

12. Jag älskar att det har blivit socialt accepterat att glida omkring i pyjamas på stan, det kan ju nämligen vara det skönaste plagget att trä på sin kropp. Denna från Sleeper (klick!) får tio av tio poäng för vårens hetaste detalj -fjädrarna!


8 kommentarer8 kommentarer om “Om jag fick köpa en helt ny vårgarderob”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Näää nu är det ju bara reklam på denna blogg….

  Svara
 • Nej! Jag tycker att det är härligt med länkar så att man vet var man kan handla kläderna! Keep up the good work, Petra! 🙂

  Svara
 • Jag vill ha väskan på pyjamasbilden! Var kommer den ifrån? :))

  Svara
 • Petra när kommer din kollektion på adoore? Det känns som att man väntat forever <3 🙁
  Ska på en förlovningsfest och ett bröllop snart haha behöver dina klänningar ASAP! :*

  Svara
 • Hej Petra!

  Du designade en otrolig fin bröllops kollektion förra året. Den gula maxi klänningen var helt underbar! Kommer den komma tillbaka? Sen undrar jag om du har möjligheten och tipsa om snygga bröllops klänningar. Ska nämligen på massa bröllop i sommar och har ingen aning vad jag ska ha på mig!!! Hjälp

  Svara
 • Petra, du är verkligen g o a l s när det kommer till beauty! Kan du inte göra en video hur du sminkar dig? Och hur ser din BUS-rutin ut? Behöver tips! 🙂

  Svara
 • Jag älskar din del med din vita klänning, så snygg och mode. 3 i 1 gördel efter kejsarsnitt

  Svara
 • Hello,

  My name is Luna and I work for Charm-Media agency. I would like to place a text link on your site. If you are interested, please let me know and I’ll provide you more details.

  Hope to hear from you soon.

   

  Luna Richardson

  Outreach Specialist

  w: https://www.charm-media.com/ 

  e:  [email protected]

  Svara