Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:15 | april 11, 2019

Tillbaka till verkligheten!

Isabel Marant Etoile Wakakuu_

Klänning Isabel Marant Etoilé (reklamlänk).

Japp, då var man tillbaka till verkligheten. Känner mig riktigt taggad att ta tag i massa saker som jag legat och klurat på i solstolen. Framför allt så sladdar man in till årets roligaste och soligaste period. Tror utan tvekan våren är min favoritårstid. Igår kväll skulle jag egentligen göra klart massa jobb, men somnade i soffan med Pucken inborrad vid mitt bröst redan vid halv åtta. Sov så dåligt på planet så var helt knockad efter hemresan. Lånade Saras bil när jag skulle hämta Puck och den hade manuell växel och senaste tiden har jag bara kört automat, så satt på helspänn hela resan och trodde jag skulle dö kanske tio gånger. Hade sådant stresspåslag efter. Man måste verkligen smörja körningen om vartannat annars känner man sig som en nybörjare bakom ratten varje gång, iallafall när det kommer till att växlingen. Det är svårt när man bor i stan, cyklar ju överallt. Får börja hyra bil oftare och göra mer utflykter så det sitter i ryggmärgen.

Imorse fick jag stiga upp 04.30 för att göra klart lämningen som jag håller på med nu. Typiskt mig att vända på dygnet så fort det är lite tidsskillnad. Jag har dock insett att min primetime för jobb är antingen när alla gått och lagt sig eller vidrigt tidigt när ingen annan är vaken. Det är något med tystnaden, kan inte sätta fingret på vad det är. Är ni likadana?

Ville egentligen bara kika in och säga godmorgon! Så härligt att solen går upp så tidigt nu här hemma, lite ljumna vårnätter på det här så är vi hemma gänget.

Puss!


4 kommentarer4 kommentarer om “Tillbaka till verkligheten!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Japp, jag är likadan. Vill gärna jobba sen kväll eller tidig morgon 🙂

  Svara
 • Så skönt att komma hem lagom till helg och när våren börjar vara på g!

  Svara
 • Hej! Var är den beiga skjortklänningen ifrån? (som du har på dig i din story som ligger upp just nu). Den är superfin och du med! Kram!

  Svara
 • Men jag smäller av vad vacker du är!! Och vilket glow!

  Svara