Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:47 | april 11, 2019

Honeymoon ♥ Outfits

Rotate Wakakuu

Klänning Rotate.

Innan vår honeymoon teamade jag upp mig med min favorit webbshop Wakakuu och lånade hem massa vårlooks till resan. Tycker verkligen att Wakakuu har Sveriges bästa utbud, de gör alltid klockrena inköp och fyller på med nyheter hela tiden.

Som en härlig vår-treat får ni 15% rabatt med koden petra15, den gäller till 18 april (koden gäller inte på Toteme, Acne eller Moncler).

Trodde faktiskt att jag skulle spatsera runt på stan så här redan nu eller okej, nästan iallafall. Sedan är jag ju alltid den människan som går lite för kallt klädd – och som sällan bär strumpbyxor. Men såg nu att väderappen skvallrar om vårvärme redan i mitten på nästa vecka, lagom till påsk. Så då jäklar åker semestergarderoben fram igen. Den här brännan ska inte gå någon obemärkt förbi, haha. Jag är verkligen en riktig nakenfis som mår bäst av en luftig klänning. Dessutom tycker jag att just min kroppstyp inte alls gör sig lika bra i lager på lager, gillar mer tunna plagg som smiter åt i midjan.

WAKAKUU

Danska stilikonerna Jeanette Madsen och vapendragare Thora Valdimars startade Rotate förra säsongen. De hade nog aldrig kunnat drömma om en bättre start, för just nu cirkulerar klänningarna på var och varannan fashionista världen över. Den här babyblå omlott drömmen är en av mina favoriter från kollektionen. Färgen är helt magisk, och de markerade axlarna gör att midjan upplevs ännu nättare. En riktig pangstass som fungerar lika bra till jobbet som till fest. Tror nog att jag får köpa loss den här godbiten till min egna garderob. 

Rotate Dress Wakakuu-

Rotate

Här ser ni färgen lite bättre, den känns väldigt lyxig då materialet är aningen glansigt.

Isabel Marant Etoile Wakakuu-2_pp

Klänning Isabel Marant Etoilé (reklamlänk).

Okej, vart ska jag börja? När jag slet upp den här blommiga stassen var det kärlek vid första ögonkastet. Det bredaxlade 80-tals modet fortsätter att regera, men även denna markerar verkligen midjan och den draperade skärningen framtill riktar ännu mer strålkastarljus mot midjan. Denna kommer användas flitigt i sommar, dessutom slutar den perfekt på låret, utan att bli för kort.

Wakakuu Isabel Marant Etoile klanning

Isabel Marant Etoile Wakakuu_

Isabel Marant Etoile Wakakuu. _

WAKAKUU

Klänning Baum und PferdgartenVäska ATP Atelier.

En riktig sommardröm som eventuellt kan vara en klockren outfit för midsommar eller något för sommarens alla fester och bröllop från danska Baum und Pferdgarten. Även denna skapar en snygg kurva och smiter åt under bysten. Den har väldigt snygga detaljer som den lilla volangen i ärmen.

Wakakuu-19_pp

Wakakuu-5_pp

Klänning Self Portrait.

Hörni, gissa vad det här plagget har gemensamt med de ovan? Japp, ni gissade rätt! Denna drar också alla blickar till kroppens mittparti. Dessutom har även denna en markerad axel som jag personligen föredrar. Tycker ofta hela siluetten blir mer proportionell med en lätt markerad axel. Ballongärmen är en annan favorit, den här hade jag gärna haft på mitt bröllop eller på studenten. Också väldigt tjusigt med det plisserade undertyget som sticker fram.

Wakakuu-6 Klanning Self Portrait Wakakuu

Stylein

Klänning Stylein.

Ännu en semesterfavorit som användes flitigt under våra dagar. Linnedrömmen från Stylein. Gillar den djupa v-ringningen, som är ett annat knep om du vill dra blickarna till midjan. Dessutom tycker jag det är väldigt fint när ens smycken får en välförtjänt stund i strålkastarljuset. Den här klänningen är en riktig kameleont som likväl kan agera strandklänning som festblåsa beroende på hur du väljer att styla den.

Stylein

En sista påminnelse om att koden: petra15 ger 15% rabatt, den gäller till 18 april (koden gäller inte på Toteme, Acne eller Moncler).

Happy Shopping!

Wakakuu-10

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Honeymoon ♥ Outfits”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här