Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:40 | april 9, 2019

Bröllop jag hade velat planka in på

Ville få upp första bilderna från resan med nätet i djungeln var inte riktigt med mig. Så här kommer ett inlägg jag gjorde innan resan. Får försöka igen på flygplatsen, nu sitter vi i en fyra-fem timmars bilresa till Colombo. Folk kör som galningar i Sri Lanka så sitter på helspänn i baksätet.

PERNILLE TEISBAEK & PHILIP LOTKO

Denna danska böna har oumbärlig fingertoppskänsla när det kommer till allt som har med stil att göra, så även stilen för bröllopet. Pernille och maken Philip lyckas med en jordnära och effortless känsla ute i den danska skärgården med de närmsta vännerna -som också råkar vara Danmarks design och modeelit. Det är alltså inte jättefula utstyrslar som matchade den idylliska skärgårdsbackdropen.

 

GIOVANNA BATTAGLIA & OSCAR ENGELBERT

Denna donna gör ingenting halvhjärtat -som den drottning hon är inom italiensk mode var giftermålet minst sagt kungligt. Bröllopet mellan Giovanna Engelbert och svenska Oscar Engelbert skedde i dagarna tre och paret hade hyrt hela kärlekens ö Capri för festligheterna. Gästerna bjöds utöver giftermål på otaliga klädombyten, fest på en loveboat och en fullfjädrad operaföreställning på huvudtorget i Capri.

 

_004-chiara-ferragni-wedding-vogue-int-credit-david-bastianoni

CHIARA FERRAGNI & FEDERICO ”FEDEZ” LUCIA

Chiara Ferragni och Federico Leonardo Lucia bjöd på vad som kan ha varit århundradets mest påkostade show, för det var exakt va detta bröllop var -en show. Redan på det chartrade flyget ner blev gästerna mötta av två uppblåsbara figurer som föreställer paret, vigseln ackompanjerade av rökbomber i regnbågens alla färger och bröllopsfesten firades på det uppbyggda nöjesfältet ”Ferragnez.” Hela kalaset toppades med italienska artister som höll igång festen hela natten lång.

  

ANNABELLA ROSENDAHL & PETTER RAVN

Anabella gifte sig med sin Petter Ravn i det rustika slottet i Toscana bland vinrankor och väldigt festsugna vänner. Redan kvällen innan bröllopet hade gästerna sammanstrålat i dansens tecken, och höll igång samma vibe genom både pool partyt, vigseln och bröllopsfesten.

03b-annabel-rosendahl-and-petter-wedding 

CHLOE SIMPSON & ZORIN FINKELSEN

Chloe och Zorin gifte sig i Italiens sydvästra delar, närmare bestämt i Ravallo som ligger på den evigt hypeade Amalfikusten. Med en rejäl mängd vänner och familj gifte sig paret till tonerna av de två vänner som ett decennium tidigare hade parat ihop dom. Dagarna innan och efter förgylldes dagarna med långa dagar på segelbåtar och framför solnedgångar som skiftade i femtio nyanser av rosa.


5 kommentarer5 kommentarer om “Bröllop jag hade velat planka in på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fantastiska Bröllop 🌹
  Jag o min man valde den mindre festen bara vi o de närmsta i familjen
  Vi sa ja utomhus på trappen t rådhuset i Jönköping sedan bubbel i parken . En predinner på en restaurang på bryggan med utsikt över sjön skål o charkbricka
  Efter de en middag på annan restaurang o senare lite drinkar .
  Valde ett enklare sätt att fira när vi inte längre är så unga o min man har varit gift tidigare.
  Valde en blå klänning dagen till ära o enkla blommor
  En fin dag att minnas. 🥂

  Svara
 • Alldeles för pretentiöst och skitnödigt. Rika människor som försöker bräcka varandra och visa upp hur förmögna dom är. Med dom pengarna hade man kunnat hjälpa barn som inte får mat i magen eller kunnat ge hemlösa lite filtar, skor och några mål mat om dagen ett bra tag framåt. Jag imponeras inte av detta och hoppas att fler förstår hur lite sådana här människor gör för sina medmänniskor. Det viktiga för dom är att andra ser hur rika dom är och hur dom kan kasta pengar runt sig. Avskyvärt i mina ögon.

  Svara
 • so nice.

  Svara
 • +1

  Svara
 • Men wow, wow, wow vilka bröllop!

  Svara