Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:12 | april 8, 2019

Weekly Plans

Stylein

Hörni nu lider den här förträffliga magiska honeymoonen mot sitt slut. Idag är sista heldagen på semestern för imorgon vid lunch hoppar vi in i bilen som tar oss fyra timmar till flygplatsen, därefter väntar en nattflight hem. Jag är ju ett stort fan av att byta hotell, tycker tre-fyra nätter på samma är lagom, sedan vill jag gärna uppleva något nytt. Det är också bästa knepet för att få ledigheten att kännas längre, annars blir det ju lätt samma sak. Jag vill få nya intryck, prova nya restauranger, vidga mina vyer. Det känns som det var en månad sedan vi klev av flyget i Malé fast på ett ypperligt sätt, har hunnit se så mycket. Så här med facit i hand måste jag säga att det här var min/vår bästa resa någonsin.

Men nu är jag så redo för våren i Stockholm, har sett på vänners instagram att den verkar gjort entré på riktigt nu.

Idag startar bildbomben från semestern, vet inte hur många bilder jag tagit, haha. Fullkomligt älskar att fota – allt. Ska göra ett riktigt fotoalbum av våra tolv dagar tänkte jag. Så kul för ens kommande barn att kunna bläddra i.

Måndag: Sola loss på Santani, har bokat in en tid hos doktorn här som är en indisk guru som kan läsa av ens kropp. Och en timmes ayurveda massage. Ska bli riktigt spännande.

Tisdag: Vi är ju ute i djungel, fyra timmar bort från Colombo. Så efter lunch går bilen mot flygplatsen. Vid 21.00 lyfter planet hem.

Onsdag: Landar 07.15. Ska hem, filma ett samarbete. Sedan åker jag och hämtar min bebis hos Markus mamma pronto. Därefter ska jag jobba ikapp utav tusan hemifrån.

Torsdag: Möte med Her Hour, ett hemligt planeringsmöte efter det. Fota ett samarbete för Kicks. På lunchen ska jag svänga förbi Canon för en nylansering. På eftermiddag ska vi gå igenom massa saker inför Adoore lanseringen. Därefter blir det jobb på NO18. På kvällen ska jag hem till Bella (Löwengrip) på en middag för Clarins. Ska bli så kul att se hennes nya hus. Vi har ju känt varandra i hur många år som helst sedan vi jobbade tillsammans på Bubbleroom.

Fredag: Har en del samarbeten och texter som måste skrivas rent. Och på eftermiddagen bär det av till MAGGANS bröllop! Så kul att sladda in till årets brakfest det första man gör.

Den här stassen från Stylein (reklamlänk) har fått jobba hårt under semestern. Gillar den skarpt.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här