Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:00 | april 7, 2019

18 kjolar till sommarens alla äventyr

Vårens-kjolar

Ni verkade uppskatta mitt tidigare inlägg där jag visade upp mina favoritklänningar på en modell, därför har jag gjort ett likadant ihopplock fast med kjolar! I sommar tänker jag mig att kjolarna antingen ska vara böljande och vadlånga eller tighta och kort-korta. De får gärna gå i rutigt eller blommigt och fångas upp av vinden när jag studsar fram på Stockholms soliga gator. För det tänker jag bestämt göra bara om några veckor har jag bestämt! Barbent!

Asos / Dagmar

Baum und Pferdgardten / Asos

Snyggaste kjolarna i butik

Monki / Asos

H&M  / Self-Portrait

Snyggaste kjolarna i butik

Topshop / Zara

Snyggaste kjolarna i butik

Topshop / Rodebjer

Snyggaste kjolarna i butik

Tibi / Rodebjer

Mango / Zara

Ganni / H&M


8 kommentarer8 kommentarer om “18 kjolar till sommarens alla äventyr”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt inlägg!
  Kan du inte göra ett med lite nice sommar-set? Tar examen och står helt lottlös i djungeln om vad man ska ha på sig..

  Svara
 • Absolut! Du menar matchande kit typ? Eller mer sommaroutfits? Studentoutfits?

  Kramar!

  Svara
 • Tack, hittade såå många favoriter som ska klickas hem!

  Svara
 • Vad kul ; )

  Svara
 • Älskar denna typen av inlägg. Något jag desperat skulle önska är liknande guide för office attire. Jag älskar roligt mode men där jag jobbar är det viktigt att vara klassiskt passande och ge ett ”seriöst” intryck. Om det är någon som lyckas kombinera dessa två måste det ju vara du.

  Svara
 • Hola Guapa!

  Vad kul att du gillar det ; ) Det fixar jag! Skrivit det på min inspolista över inlägg!

  Kramar!

  Svara
 • The clothes you shared, I went to browse one by one, the clothes are very beautiful, I like them very much, thank you for sharing.

  Svara
 • Wihoo! Glad to hear that!

  Svara