Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Copperhill och Adoore Sport

06:52 | april 6, 2019

Åre dag 3: Meditation med Adoore Sport, Skotersafari, After ski och Släde till Carins Stuga.

Adoore Sport

Dag 3 vaknade vi upp med tuppen och samlades på mellanvåningen för att ha ett yoga– och meditationspass med Jossan som ju är nyutexaminerad yogainstruktör.

Adoore Sport

Det är flera som hyrt Copperhill’s The Villa för både träningsevent, privata fester,släktresor och företagskonferenser. Vardagsrummet är helt enormt och så pampigt med de enorma fönstren med utsikt över bergen.

Vi var alla klädda i Adoore Sport, som var en av anledningarna till att vi var uppe i Åre. Mina kära pinglor till vänner fick stå modeller för Adoore och de skötte jobbet med bravur.

Hyra skoter are-2

Double trouble. Fina Fingis och Tilda.

Efter lite ”snygg-träning” framför kameran följde en riktig meditation på 45 minuter där vi verkligen fick slappna av och komma ner i varv. Wow, Jossan var så bra. Hennes röst är som gjord för meditationer. Älskade alla rökelser och härliga dofter som hon gick runt med under tiden.

Det är verkligen något jag borde göra oftare, man mår ju så himla bra efteråt.

Hela Adoore Sport kollektionen hittar ni här!

Sedan var det klart med zen för oss! Resten av dagen skulle nämligen gå i turbofart, bokstavligt talat. Jag hade bokat in en heldag med Åreguiderna, som Douglas överraskade oss med sist vi var i Åre. Jag rekommenderar alla att boka in en scootersafari med Åreguiderna. Detta är inget sponsrat, vill bara hylla killarna som startat det som är de mest omtänksamma grabbarna. Har typ aldrig stött på en snällare person än Philip som guidade oss.

Vi blev rekommenderade att byta om till dessa soliga dräkter plus snökängor på plats för att inte frysa rumpan av oss. Det var väl tur med tanke på alla fall i snön som skedde under dagen.

  Jag invigde de nya byxorna som jag varit med och designat för 8848, men till mitt kit kommer de i svart. Älskar att de är så höga midjan och sitter som ett andra skinn.

Detta var ett gäng som inte hatade att gasa på! Jag älskar ju allt som har med fart och fläkt att göra, är verkligen en person som söker adrenalinkickar. Jag körde oblygt på med gasen i botten hela dagen!

Vi tog en lunchpaus i solen i ett traditionellt rött trähus med vita knutar någonstans bland fält och skogar. Så himla mysigt och pittoreskt! Här satt vi och njöt en bra stund i den gassande solen.

ARGUIDERNA SKOTER

Kan inte släppa hur tur vi hade med vädret de här dagarna! WOW! Tänk att detta är Sverige.

Efter lunch kom vi till den bästa delen av dagen då vi fick ta oss upp till toppen av berget. Det kändes som att vi färdades fram på en annan planet nä vi var påväg upp för berget, det var bländande vackert.

Lagom nöjda efter en heldag fylld med äventyr i snön.

Väl tillbaka i huset var alla helt euforiska efter den gångna dagen och den gassande solen som välsignade oss.

ALLA VRÅLADE AFTER SKI I HUSET för att fånga den sista solen.

Hyra skoter are-9

Känn in utsikten! Helt overkligt!

Hyra skoter are-8

Och så skålade vi i Aperitivo! Vi blev helt besatta av denna dryck under resans första lunch på Timmerstugan, så vi fick springa till systembolaget för att köpa på oss mer och ha i huset. Jag har druckit den förut, den är typ som aperol fast fräschare, smakar mer grapefrukt. Sedan kastar man in en apelsinskiva för pricken över i:et och massa is.

Sista bilden från huset, jag lovar. Skulle verkligen vilja åka och vandra i Åre under sommaren, kan tänka mig att det är helt magiskt i gassande solsken.

Hyra skoter are-10

Jag hade bokat in en riktigt maxad dag med Åreguiderna. För när klockan slog 20.00 var hela herrskapet inbaxade i en släde.

Som efter femton minuters tur droppade av oss här på Carins Stuga. En gammal jaktstuga som numera agerar restaurang.

Där en bättre charkbricka var uppdukad. Det finns ingen el i stugan så det är levande ljus precis överallt.

Det var ett riktigt soligt gäng som garvade ikapp i munnen på varandra.

Till varmrätt serverades älgfondue med massa goda såser (LÄS: 6 olika såser) och bakad potatis. Mums.

Sedan stupade vi i säng och dagen efter var det dags att bege sig av hemåt igen.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här