Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:43 | april 5, 2019

Senaste artiklarna på Her Hour

Den röda lappstiftsguiden

Medan jag är på semester rullar ju Her Hour på som vanligt med nya artiklar som kommer upp varje dag. Vi tar en titt på vad som har publicerats under senaste tiden!

Den röda lappstiftsguiden

DEN STORA LÄPPSTIFTSGUIDEN

För några veckor sedan tog jag och Her Hour redaktionen reda på det alla undrar – vilket rött läppstift på marknaden klarar sig igenom en hel middag, drinkarna och kanske även kvart i tre-hånglet på krogen? Vi har kom fram till tre favoriter vardera som vi bedömde utifrån färg, konsistens och hur den är att applicera. Artikeln hittar ni här!

Snyggaste plaggen i butik just nu

SHOPPING

Ni är många som efterfrågar shoppingtips och stylingtips här i bloggen, och då vill jag verkligen slå ett slag för kategorin mode som ständigt fylls på med det hetaste trenderna och snyggaste plaggen i butik just nu. Istället för att ni ska behöva scanna av hela internet levererar vi plaggen värda att ta en titt på. Vår senaste modeartikel 18 klänningar som passar perfekt till dig som ska på bröllop i sommar hittar ni här!

 

Klädkoder till sommarens bröllop

ALLT DU BEHÖVER VETA OM KLÄDKODER PÅ BRÖLLOP

Vi har även tagit reda på vilka klädsel gäller på bröllop utifrån klädkoder. Det finns ju inget jobbigare än att missförstå en klädkod och dyka upp i en casual sommarklänning när resten bär långklänning och frack eller tvärtom. För att slippa oroa dig över etikett och klädkoder har vi rett ut vad respektive klädkod betyder!

 

SÅ UPPDATERAR DU HEMMET UTAN ATT KÖPA NYTT

Foto: H&M Home

Som ni vet är hållbart och klimatsmart tänk viktigt inom både mode och inredning, vilket gjort att många blivit allt mer medvetna och selektiva när de shoppar. När det kommer till just inredning finns det många knep att ta till för att uppdatera hemmet och få det att kännas nytt utan att köpa nytt. Paulina har därför gjort en guide över de bästa tipsen!

Bröllopsinspiration

BRÖLLOP

Och så till min favoritkategori på hela Her Hour -bröllop! Vi tipsar om allt ifrån bröllopslocations utomlands och hemma, till tärnklänningar, till gör reportage om läsarnas egna bröllop. Glöm inte att ni kan skicka in era bröllopsstories till [email protected] om ni vill vara med. Vi vill jättegärna ha in allt ifrån vinterbröllop i Sverige till soliga giftermål i utlandet! Här hittar ni vår senaste bröllopsartikel om Sandra och Martins boehmiska och minimalistiska bröllop på den spanska landsbygden!


3 kommentarer3 kommentarer om “Senaste artiklarna på Her Hour”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kläderna du delade, jag gick för att bläddra en efter en, kläderna är väldigt vackra, jag gillar dem väldigt mycket, tack för att du delar.

    Svara
  • Kläderna du delade, jag gick för att bläddra en efter en, kläderna är väldigt vackra, jag gillar dem väldigt mycket, tack för att du delar…

    Svara
  • Klærne du delte, jeg gikk for å bla gjennom en etter en, klærne er veldig vakre, jeg liker dem veldig mye, takk for at du deler.

    Svara