window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | april 2, 2019

Behind the scenes med Adoore.

I förra veckan påtade vi som sagt våra bilder till Adoore Summer, efter en halvdag i studion med produktbilder, satte vi oss i bilarna och trampade på gasan för att hinna med imagebilderna. Vi ville skapa en känsla av att vi var utomlands. Man skulle ju kunna tro att vi var i öknen någonstans, långt bort på andra sidan jorden. Men vi var i Södertälje bland sanddynor med lastbilar och traktorer som passerade om vart annat.

Så ballt ställe. Sanden hade bildat stenliknande former. Haha, vi trodde det var sten, men provade att sätta oss på kullarna – och de var inte stenhårda, om man säger så. Utan rann bort i ett nafs under stjärten.

Carro hade styrt all rekvisita till plåtningen och agerade även provmodell för olika locations.

De må se ut som vi var utomlands, men tror inte Klara som fick springa runt i tunna klänningar i tio grader, upplevde samma värmande semesterkänsla. Mellan varje bild fick stackaren linda in sig i den enorma dunjackan, hoppa ner med isbitarna till fossingar i ett par moonboots och springa till bilvärmen för att inte hacka tänder.

Men kolla vad härligt det ser ut på bild iallafall.

Som vi skämtade om parasollet. Att det stal hela showen, haha. Carro har verkligen ett öga för vad som blir coolt på bild. Hade faktiskt aldrig kommit på idéen med parasollet i sanden, men tillförde verkligen något till bilden.

Uchi och jag skämtar ofta om hennes minst sagt blandade arbetsuppgifter. Hon får verkligen göra ”allt” och lite till. På eftermiddagen fick hon hjälpa till att passa Lova, som älskar Uchenna.

Bilderna blev verkligen så fina! Längtar tills ni får se dem. Vi hann precis klart på håret innan Klara var tvungen att dra.

adoore imagebilder-9

Väl hemma stupade jag och Pucken i soffan efter att ha gått upp vid 03.30, för att vara i studion vid kvart i sex.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Behind the scenes med Adoore.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Näääääär lansera ni? Dör ju typ av längtan här.😁😍

    Svara
  • Så kul att ni inte flög till Marocko eller något annat förutsägbart. Tror man kan komma på så mycket bra lösningar i sin närhet om verkligen är kreativ och tänker nyskapande.

    Såg en annan shoot inne i ett växthus som blev värsta grymma djungeln. Så fint! Och klimatvänligt i jämförelse med att flyga utomlands för några bilder.

    Fortsätt gärna med sånt här!

    Svara
  • Smart att inte flyga iväg utan plåta i närområdet. Ser jättefint ut.

    Svara
  • Jag dööööör så snyggt !!!!!!!!

    Svara
  • fan vad bra av er att inte dra utomlands för att plåta, bara för det ska jag köpa något av Adoore nu!!

    Svara
  • Södertälje har så mycket pärlor. Jag älskar min stad (trots att jag sa upp mig, sålde allt och stack). Södertälje för oförtjänt mycket skit i media, men ack så fint det är. Om du någonsin behöver tips om platser, hojta! Och missa inte Järna.

    Svara