window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Copperhill

10:24 | april 1, 2019

Åre dag 1: Copperhill SPA, After Ski på Timmerstugan och vrål till Carola.

Nattag are

Nu byter vi 33 grader och måndagsmorgon – och befinner hos istället på snälltåget sent en lördagkväll. Vi ska nämligen kasta oss till resan i Åre. Eftersom min dator blev stulen, har det varit lite krångel att få fatt på alla bilder, men nu är de äntligen inhåvade och redo att visas upp för er. Sovvagnarna var fulla, så jag, Uchenna och Pålle fick åka ett eget tåg. När jag kom in i vagnen, satt andra medresenärer och kollade på film (UTAN HÖRLURAR), lyssnade på musik (UTAN HÖRLURAR) och ett gäng drack bubbel och skrattade ikapp med gungandet på rälsen. Fick panik, för att jag trodde att det skulle vara en omöjlighet att duna in. Men bara efter en halvtimme slocknade jag och sov nästintill hela resan. Låt er inte luras av stolarnas slitna yttre, det var faktiskt förbannat sköna. Som en gammal soffa hos mormor och morfar med riktigt bar fjädring. Det gick verkligen ingen nöd på mig.

Are copperhill petter stordalen hus

Varför åkte vi till Åre då? Jo, jag hade nämligen styrt upp resan tillsammans för Adoores räkning tillsammans med Copperhill och The Villa. Tre riktigt maxade dagar i mitt älskade Åre. Jag hade bjudit in alla damer för att de skulle vara ”modeller” för Adoore Sport under ett yoga/meditationspass som Jossan höll i. Men dit kommer vi snart.

När vi kom fram var det snöstorm, men vad gjorde det när vi direkt från tåget hoppade in på Copperhills SPA.

Are copperhill petter stordalen hus-4

Alla fick en timmes massage bland stjärnorna. Måste säga att de var topp tre bästa massagerna jag fått. Hon avslutade hela behandlingen med ”koppling” aldrig provat det tidigare, men jäklar vilken effekt det gav. Det gick mer djupgående ner i musklerna.

Medan halva gänget fick massage låg vi och mös i de enorma sofforna. Vi hade fått en egen privat del på spat, där det fanns bubbelpool, öppen spis och massa mysa loungesoffor.

Are copperhill petter stordalen hus-29

Efter lite piff i omklädningsrummet begav vi oss mot Timmerstugan. Och klädde oss som att vi hade fake åkt skidor, haha. De flesta liftarna var faktiskt avstängda på grund av vädret.

Are copperhill petter stordalen hus-5

Timmerstugan är mitt favorit lunchhak i byn. De har riktigt bra mat – och festlig after ski. Och när solen kikar fram en avundsvärd terass som man kan skratta bort många timmar på.

Are copperhill petter stordalen hus-6

Så glad att alla dessa festliga damer kunde följa med, det var riktigt bra stämning hela resan. Fina Bisseluring och snyggve Tilda. 

Are copperhill petter stordalen hus-10

Mathilda fick åka in en sväng till akuten och ta blodprov, då hon var sjuk. När hon kom tillbaka ville vi fira henne till tänderna.

Are copperhill petter stordalen hus-11

Vi tände isfacklor och brölade som ett hockeylag.

Are copperhill petter stordalen hus-12

Hon blev minst sagt glad.

Are copperhill petter stordalen hus-15

Därefter fylldes hela lokalen med rökmaskiner.

Persiennerna drogs igen och hela Timmerstugan förvandlades till en galen nattklubb. Alla dansade på stolarna, hotshots regnade över lokalen och svetten porlade i takt till gamla hits på högsta volym. 

När klockan slog sex tog vi vårt pick och pack och begav oss till The Villa för att checka in i huset. Men festen slutade inte där, istället la vi i femmans växel och skrek ikapp till Carola. Finns det någon bättre låt än: ”Säg mig…” När jag var yngre var jag besatt av Carola. Jag hade en av hennes konserter på VHS och kollade på den om och om igen. Det var också på den tiden jag trodde att min pipa hade samma kaliber. Skulle någon väcka mig mitt i natten och hotat mig till livet om jag inte sjöng den Carola låten de önskade, hade jag skrattat högt och sjungit den baklänges. Om det är något jag kan, så är det mina Carola låtar.

Japp, stackars mina föräldrar.

Are copperhill petter stordalen hus-25

Sedan gick vi några minuter upp till Copperhill för att avnjuta en brakmiddag. Hotellet ligger bara ett stenkast bort från villan.

Are copperhill petter stordalen hus-24

Jag startade med deras toastskagen som var himmelsk. Ät den om ni är på plats.

Are copperhill petter stordalen hus-26

Till varmrätt åt jag betor med chevrékräm. MUMS! Vi fortsatte aftonen på Copperhill med ett drös drinkar.

Sedan rullade det möra gänget rätt ner till stugan och sängen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här