Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

09:00 | mars 30, 2019

TIME TO PARTY!


I avsnitt 3 av mitt och min solstråle Saras samarbete med Refunder och Unboxing program får ni se och höra allt om våra festligaste partyplagg och accessoarer. Vi betar även av var Sara har säsongat som bartender, hur klär man sig på fest som gravid och hur jag gjorde alla gäster på Elle-galan redo för röda mattan! Vi bjuder som vanligt även på våra bästa stylingknep för att framhäva kroppen på ett smickrande sätt. Ja, ni hör ju ni måste ju kolla. 

Vill ni se hela filmen? KLART NI VILL! Då klickar ni här (KLICK!) och scrollar ner på sidan där ni även kan se de förgående filmerna.

Det bästa av allt är att ni har chansen att vinna ett presentkort på 5000kr på NA-KD och ett presentkort på Asos värde 5000 kronor.

För att komma till tävlingen klickar ni här!

Refunder Unboxing


1 kommentarerEn kommentar om “TIME TO PARTY!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Tänker att de flesta kanske kollar din blogg på sina mobiler, som jag och vill därför tipsa dig om två saker som försvårar läsningen av bloggen lite: 1) annonsen som fastnar och åker med och döljer texten. Orkar vi ej 2019, vi e så stressade ju hehe. Men framförallt: 2) man kan ej zooma in på dina bilder utan att hela sidan hänger sig och kastar tillbaka en högst upp. Asså man vill gärna zooma in ett par snygga skor eller örhängen när bilderna är små. 🙂 Borde vara enkla saker att fixa.

    Svara