window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | mars 29, 2019

Packkaos, Sista minuten möten och förvirrande räkningar!

Semester

Hej hå man kämpar på! Var uppe och packade hela natten. Haha, varför lämnar man alltid det till sista sekund? Håller tummarna för att min väska får plats på det lilla propellerplanet över, den är stor som ett höghus. Men min andra i mellanstorlek gick sönder sist jag flög, hela hjulet trillade av så det fick bli denna. Bäst av allt är att det står: ”No shoes” på både hotellen på Maldiverna, vilket annars kan dränera ens packning precis som alkoholkonsumtion och framstegen av ens träning. Förödande med andra ord. Vi har inte ens bokat hotell på Sri Lanka än, men det löser sig. Min kompis som jobbar som reseagent har skickat massa tips. Ibland är det soft att bara ta allt på volly.

Nu har jag precis bränt av två möten här hemma i packkaoset. Nu ska jag sula ner det sista i väskan innan det bär av till Arlanda. Ska panikbetala lite fakturor och räkningar också, så man inte hamnar hos Kronofogden när man kommer tillbaka. Är det bara jag som blir stressad över att jag missat någon räkning när jag ska åka iväg och så blir jag skuldsatt och får en prick. Tycker det är så svårt i dagens samhälle, man trodde ju att det skulle bli enklare med dagens teknik. Läste en krönika i DN om precis detta, minns inte vad skribenten hette men han satte fingret på mitt dilemma. Istället har hela processen blivit ännu mer förvirrande. Förr i tiden fick man iallafall hem alla räkningar i ett bräde samlade i hallen. Nu hamnar någon hos Klarna, en jävel hos Kivra, tre på autogiro, någon i hallen, fem på kontoret. Det är inte konstigt att man missar betalningar. Så svårt att hålla reda på alla inbetalningar när de ligger på tusen olika platser. Är det bara jag? Eller håller ni med?

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar. Senaste två veckorna har gått 180, känns mest som jag släckt bränder. Ska bli så skönt att andas i lugnt tempo, äta långa frukostar, yoga, kramas med Markus, ligga i en solstol och fundera på finurliga texter till er. Herregud, vad jag ska skriva har saknat det, har inte hunnit sitta framför datorn med ro. Ber om ursäkt för inläggen varit lite opersonliga och i farten. Men ibland får det bli så helt enkelt varit så mycket att stå i med Adoore.

PUSS PÅ ER GULLFISAR! Vi hörs igen i eftermiddag!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Packkaos, Sista minuten möten och förvirrande räkningar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • NJUT!!!! Jag unnar dig verkligen lite avkoppling och ledighet. KRAM

    Svara
  • Hahahahaha HÅLLER MED ang räkningarna

    Svara
  • Håller med ang räkningarna men när man snor en liknelse rakt av bör man väl iallafall ge någon sorts shout out till skribenten på DN?

    Svara
  • Tack! Fan, läste det på Instagram, men kom varken ihåg vart människan jobbade eller hette, haha. Har du hans namn? Skrev till DN nu iaf ; )

    Svara
  • Trevlig resa! Begär e-faktura på alla räkningar, även kreditkortsräkningen och betala alla köp på nätet direkt med kreditkortet, så får du allt samlat i internetbanken 🙂

    Svara