Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Safira

21:06 | mars 28, 2019

Best hidden treasures!

Snackhalsband-online

Det är hög tid att fylla smyckeslådan med soliga våraccessoarer och denna gång inspireras jag av havets skatter. Trenden är lika snygg till en bikini på semestern som till en stadslook där den bryter av mot en annars coolare stil. Denna trend kanske påminner om de gamla goa dagarna när folk gick runt med en hajtand runt halsen, men jag kan lova att du tjänar mycket fler stilpoäng med en snäckshoker runt halsen.

Safira billiga smycken online-6

Shell Choker/Mermaid Baroque Pearl Necklace

Det bästa med kollektionen Deep Dive är att den görs i äkta guld och silver och matchas ihop med vårens största trend – snäckor och pärlor. Är man sugen på någon annan trend finns det en uppsjö av snygga smycken på Safira, som faktiskt är Sveriges största smyckesbutik online. Fri frakt gäller och alla returer är gratis, så det är fritt fram att beställa hem och prova smyckena hemma.

Safira

Shell Choker/Mermaid Baroque Pearl Necklace/Guldring med detaljer

Mermaid Baroque Pearl Earrings/Petite Huggie Earrings/Myntörhänge

Mina öron älskar att lyfta skrot – och jag lever helt klart efter mottot more is more, älskar att strössla hela öronen med glittrande pärlor och guldringar.

Baroque Pearl Ariel Hoops/Petite Huggie Earrings

Safira billiga smycken online

Bara för några år sedan bar jag knappt smycken alls, men när Markus friade till mig och jag började bära min förlovningsring hände något. Jag kanske blev girig, haha. Men helt plötsligt kände jag mig inte utspökad i smycken längre – och nu känner jag mig istället naken utan. Bär helst två eller tre halsband på samma gång, som dinglar i olika längder, så varje detalj kommer fram.

Safira

Halsband med måndetaljer / Fyrkantig berlock / Månberlock/Klackring

Pärlörhänge

Foto: Angelick Picture


9 kommentarer9 kommentarer om “Best hidden treasures!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt!.
  Var kommer den vita blusen ifrån?

  Mona

  Svara
 • Det är en klänning ; ) Den kommer från Self-Portrait är på rean på Wakakuu just nu! Kramar!

  Svara
 • Petra!😍😍😍

  Var är den beiga klänningen ifrån?

  Svara
 • Skönheten kommer från Stylein! Älskar den!

  Svara
 • Någon länk till den? 🙂

  Svara
 • Guuuud vad mycket reklam. Blir snarare anti för att handla på dessa ställen. Jag kommer hit för att läsa om diiiiig juuuuuuuu

  Svara
 • Förlåt, om det känts lite opersionligt senaste tiden ska vara ärlig och säga att flera andra projekt har ätit av min tid. Men det kommer vara mycket mindre samarbeten och mer personliga inlägg framöver. Puss på dig! Glad att du läser!

  Svara
 • SÅ FINT!!!

  Svara
 • Fina Petra! När får vi höra om din nya förlovningsring? Vill se bilder close up!!!! För visst bytte du ring? Älskar bling och vill gärna se ringen! Kram!!!!

  Svara