window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

09:20 | mars 28, 2019

En morgon på Becore tillsammans med Adoore!

Jacka / Tights

I tisdags morse hade jag ett träningsevent tillsammans med Adoore i Becores nyöppnade lokaler på Jakobsbergsgatan. I ledning av Jackie brände vi av ett bättre barrepass. Bli inte lurad av att man står i en balettsal, för det brinner i låren efter passet. Barre är precis som megaformer, det känns som man tränar muskler som aldrig aktiverat tidigare. Har alltid brutal mjölksyra efter. Så glad att de öppnat mitt i smeten så man kan springa dit på morgonen eller lunchen från kontoret.

Juste om ni bor i Göteborg så finns hela sportkollektionen på Raglady by Tara! Så där kan ni gå in och klämma och känna, om ni vill prova plaggen!

Jag: Jacka / Tights @Margaux Linne/Tights.

Både jag och Maggan var fortfarande rätt möra efter helgens möhippa för den här lilla fisen. Fan, vad kul det var. Tänk att hon blir fru om två veckor? Direkt efter vår honeymoon sladdar vi in på deras bröllop!

@michawissen: Topp / Tights@mattsonmoa: Topp / Tights.

 adoore traningsklader-3

@mollyrustas: Zip topp / Tights. @lovisabarkman Jacka/Tights 

Så glad att dessa pinglor kom och svettades loss. Gillar verkligen Molly, Lovisa och Moas bloggar, de är så bra på foto och ljus som värsta proffsfotograferna. In och kika!

@mollyrustas: Zip topp / Tights.  @mattsonmoa: Topp / Tights.

adoore traningsklader

@michaelaforniTopp / Tights@linnherbertsson: JackaTights.

Både min BFF och mitt lilla gudbarn klarade passet GALANT! Tycker alla mammor är så duktiga som kämpar på med träningen under graviditeten. Måste vara så tungt, som att gå runt och bära en viktväst.

adoore traningsklader

Topp / Tights

Det var så skönt att få till ett pass. Har knappt hunnit träna de två senaste veckorna. Fan, jag var då på g innan allt kom i mellan. Men det är bara att hoppa upp i sadeln igen. Vi måste verkligen börja ensamträna Puck. Så man kan lämna henne en timme iallafall, man blir rätt lås nu framförallt om den andra har mycket. Sist jag provade att lämna henne själv i två minuter, kissade hon ner hela hallen. Har ni några bra tips?

  @mattsonmoa: Topp / Tights.  @mollyrustas: Zip topp / Tights.

adoore traningsklader-29

Dessa två damer är verkligen i toppform. Kände att jag flåsade som en flodhäst i jämförelse, haha. Måste få upp flåset igen.

adoore traningsklader

I barre använder man sig av bollar, plastband och lätta vikter. Alltså den här övningen mördar stjärten. Man kniper bollen och lyfter benet uppåt. När instruktören säger: ”pulsa” börjar helvetet. Bakdelen krampar i slutet.

@lovisabarkman: Topp.  @margauxdietz: Topp / Tights.

Bästa Limpan har blivit Becore frälst. Tror fan hon är där varje dag, haha.

Kan Alba vara världens sötaste unge? Även lilla Alba ville vara med och köra tillsammans med mamma. Edita och hennes man har bakat ett litet syskon till Alba, tror hon kommer bli den bästa storasystern. Tänk om Edita kunde laga mat till en varje dag. Mums!

Min älskling Sara hade lite ont i kulan men kom ändå då och supportade! Hon passade på att öva sina mammaskills med Lova.

Sara Jacka/Tights 

Alltså burgundyfärgen är verkligen min favorit. Älskar jackan som smiter åt på de rätta ställena.

Micha och Andrea skrek för det skakade så mycket i benen, haha. Har man inte provat Barre innan så blir man verkligen chockad över hur mycket det tar. Mira däremot är ett inbitet proffs.

adoore traningsklader

Grymma Jackie som slaktade oss.

adoore traningsklader

Så glad att alla kom och förgyllde min morgon!


6 kommentarer6 kommentarer om “En morgon på Becore tillsammans med Adoore!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!

  Vill först bara att att det är OTROLIGT snygga träningskläder! Bara wow.

  Sen har jag en fråga gällande becore! Känns som att alla tränar där så himla mycket nu, är det bara väldigt trendigt/alla har upptäckt hur bra det är eller är det något slags samarbete? Kollade in prislistan och tyckte det var svindyrt så blev lite nyfiken på om folk får rabatterat pris i och med att det skrivs så mycket om stället eller om alla betalar fullt pris och bara tycker det är värt det?

  Tycker för övrigt du och din blogg är grym, KRAM

  Svara
 • Skriv om Maggans möhippa!!!!!!

  Svara
 • Öva ensamträning superkorta stunder med en rastad, trött och mätt hund. Begränsa utrymmet för henne. Hundar kan bli lite oroliga om de har för stora utrymmen att hålla koll på när de är ensamma. Ge inte upp för att det inte funkar i början och håll fast vi det koncept ni bestämmer. Det är jäkligt jobbigt med en hund som inte kan vara ensam!

  Svara
 • Vi har också en cavalier king Charles och kämpade en del i början. Vi fick tipset att skaffa en lekhage som vi gjorde gosig med filtar och kuddar, hon blev genast tryggare. Sen körde vi även med hundmusik från YT 😂 Typ relaxing dog music!

  Rastad, nyäten och släng åt henne några godisar och sätt dig utanför ytterdörren och lyssna. Jag tog t o m en extra mobil och hade henne på Skype första gången jag testade att gå iväg på en middag!

  Herregud vad det curlas och planeras 24-7 men liven är ju våra bebisar. Världens bästa gosklump ❤️

  Svara
 • När jag började ensamträna min lilla dvärgtax Melker satt jag i trapphuset och nästan grät. Började med en minut två dagar i rad, sen två minuter, sen 3, 5, 10 osv.
  I början skrek han där inne men efter några dagars träning blev han mer och mer lugn. Nu kan jag lämna honom flera timmar och han ser alltid ut som att han precis har vaknat när jag kommer hem <3.

  Svara
 • Om det är svårt för henne att ni går kan du ju börja öva på att Puck ska va ensam i ett rum medan du är i ett annat. Då blir inte steget lika stort när ni börjar träna på att du lämnar lägenheten. Tänk på att skynda lååångsamt och ”set her up for success” så att hon får lyckas i träningen, så borde det gå bra. Lycka till!

  Svara