window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

11:32 | mars 26, 2019

4 looks jag skulle kunna kopiera rakt av

 

1. Klackar 2. Byxor 3. Skjorta 4. Solglasögon 5. Väska

Åh, ber om ursäkt för bloggen är lite hipp som happ nu. Fick precis igång min nya dator, tog ett dygn att få över gamla hårdisken. Men nu är det liv i burken, så idag är jag tillbaka som vanligt! Efter lunch bränner vi av all uppdatering från Åre, ÄNTLIGEN.

Men först kikar vi på lite soliga vårlooks för när jag kommer hem till Stockholm igen hoppas jag att solen har välsignat oss med sin närvaro och att snön äntligen tackat för sig. Har vi den turen skulle jag mer än gärna strutta genom stan i trenchcoats, läderattribut, cykelbyxor och ett par riktigt härliga solglasögon på nästippen. Inspireras av mina favoirtlooks i butik nedan!

1. T-shirt 2. Väska 3. Kavaj 4. Skor 5. Solglasögon 6. Cykelbyxa

1. Väska 2. Klänning 3. Skor 4. Kappa

1. Klackar 2. Trenchcoat 3. Jeans 4. Blus 5. Väska


6 kommentarer6 kommentarer om “4 looks jag skulle kunna kopiera rakt av”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När kommer man kunna pre-order Adoore festklänningar?

  Svara
 • newi

  Svara
 • nice

  Svara
 • Den här klänningen ser väldigt snygg och exklusiv, tack för att du delar det, jag gillar det också.gördel efter graviditet

  Svara
 • läderskjorta är ju bara sååååå snyggt önskar det fanns lite mer variation på herravdelningarna med är ju bara bomullsskjortor så långt ögat når tänker mig ett par ljusblåa jeans med nitar och läder plus en läderskorta och ett par boots gjärna lite nitar på dom också och ett smalt nitarmband

  Svara
 • Odofeet Flat Feet insoles are biomechanically engineered to alleviate pain associated with flat feet.

  Svara