Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:35 | mars 25, 2019

Snart så…

Jag har köpt en ny dator, men det känns som att det kommer ta ett dygn innan den synkat med säkerhetskopian. Den laddar nämligen i snigelfart, det är ju inte så mycket att göra åt. Eller det går helt enkelt inte att göra något åt det, så det är bara att acceptera det.

Så nu bär det av hem till Carro för att sätta ihop en moodboard inför Adoore kampanjplåtningen på onsdag. Snälla gullisen som hjälper mig. Carro ska hjälpa till att styla på onsdag nämligen! Heja vänner! Vi hörs förhoppningsvis ikväll om jag fått liv i burken.

Puss på er!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här