Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | mars 25, 2019

Rånad

Fy fan! Är så ledsen och irriterad för att min LV-resväska blev stulen efter två timmar i Köpenhamn. Polisen trodde det var en liga som följde efter oss och gick in och plockade den. Det tog på riktigt två sekunder, så var den spårlöst borta. Fan, skulle aldrig tagit med mig datorn, men hade en kampanj som skulle upp på söndag så hade endast med mig den för det syftet. Sedan hade jag alla företagskvitton från Åre i ett kuvert i innefacket, min LV-necessär med allt mitt smink. Mina favoritaccessoarer, partyväska och klackar. Usch, mina underkläder. Känns som någon liksom gått in och gräver i mitt liv utan tillstånd. Fy fan för tjuvar, det är så vidrigt och kränkande.

Ville inte förstöra Maggans möhippa, för man får bara en i livet. Men var verkligen ledsen. Tvingade mig själv till att skaka av mig allt och bestämde mig för att ta tag i allt idag.

Håller tummarna för att världens bästa försäkringsbolag löser detta. Har så satans mycket jobb den här veckan, så det var verkligen en riktigt sur bajsmacka. Åker ju på vår honeymoon på fredag.

Markus gav mig en air time capsule i julklapp förra året så jag ber till gudarna att det ligger en ny säkerhetskopia där på, annats vet jag inte vad jag gör, har ju hela mitt liv på den datorn.

Ska gå och köpa en ny dator nu, då jag precis lämnat in min stationära jobbdator på lagning.


8 kommentarer8 kommentarer om “Rånad”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra, vær så snill.. kan du ikke begynne med podcast igjen? Jeg var din største fan!!! Du er så energisk og glad og jeg husker du inspirerte meg skikkelig da jeg gikk gjennom min første break-up! Savner podden deres.. 🙁 har hørt alle episodene tre ganger, haha. håper virkelig dere begynner igjen 🙂

  Svara
 • Petra, I feel soooooo sorry for you! I wish you get your stuff back!
  ❤️from Norway

  Svara
 • Så ledsen för din skull .😐 förstår att du aldrig får ut värdet på dina saker i försäkringen. Du är verkligen värd en bra resa efter detta 😢☀️

  Svara
 • Fy vad trist! När du anmäler till försäkringsbolaget, skriv inte att du blev rånad utan använd ordet bestulen. Det är ganska stor skillnad på begreppen och just i officiella sammanhang kan det bli problematiskt om man byter ut dem.

  Svara
 • Tänkte precis på det.

  Svara
 • Fy fasen. Att inte människor kan skilja på ditt & mitt. Men det är väl ligor som härjar. Hände mig med för ngra år sen och man känner sig helt blottad och kränkt. Iskall när man förstår att väskan är borta-for good. Varför händer det just de gånger man har packat med sitt allra finaste och lagt ner det där ( tex.favvo smycken el de där skorna man är xtra rädd om) man kanske inte haft med om det var en vanlig solsemester med bara slappa kläder? Fy fan för tjuvar alltså.

  Svara
 • Åh nej!! Stackare!!

  Hoppas det löser sig med både det ekonomiska och de emotionella värdena!
  Var det i hotellrummet de gick in eller på någon restaurang? Så sjukt att de kan vara så snabba! Jag blev av med en hel kabinväska med alla mina finaste värdesaker plus dator… men det var mitt egen fel för jag var dyngrak, haha. Sjukt ledsen blev jag dock.

  Svara
 • men näää, åå stor kram <3333

  Svara