Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | mars 23, 2019

MOT MAGGANS MÖHIPPA!!!!

Nu bär det av på Maggans möhippa! Wiiiiiiii! Jag är så taggad på att fira det lilla livet till tänderna! Var lite kämpigt att pussa hej då till Pucken imorse, hon vill bara hoppa upp och sitta i min famn hela morgonen. Vem har jag blivit? Crazy dog person lady.

Råkade tappa ner min favorit BUS på golvet igår, så all olja rann out. Torkade upp allt och tänkte inte mer på det…

Jag vet! Usch för min fot! Avsaknaden av pedikyr är påtaglig, jag vet. Men så här såg min fot ut när jag vaknade. Haha, då skulle ni se undersidan. Den äckliga gamla torra huden som BUS:en fastnat i. Eh, tur att det inte är sommar.

Typiskt mig att packa en sekund innan avfärd. Sulade ner vår nya klänning från Adoore till kvällens bravader. ÄLSKAR DEN! Dock är detta samplet, så vi har förlängt stassen med 2,5 cm i produktionen! Men visst är den wow! Sitter som ett andra skinn!


9 kommentarer9 kommentarer om “MOT MAGGANS MÖHIPPA!!!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow! När kan jag shoppa denna skönhet!

  Svara
 • Hurra vad kul att du gillar den! Den kommer i mitten på april! Kramar!

  Svara
 • Varför har du så ofta lite för små kläder på dig?

  Svara
 • Alla våra samples är i strl S och jag är egentligen en M, så de är alltid lite för små, haha.

  Svara
 • Jättefin klänning! När kommer denna finnas tillgänglig att köpa?

  Svara
 • I mitten på april ; )

  Svara
 • Jag tänker att du säkert gjorde en helt del research inför möhippan och nu när ni också kommit hem så undrar jag om du har något tips på restauranger i Köpenhamn? 🙂

  Svara
 • Wow vilken snygg klänning! Vill ha.

  Svara
 • Mejla [email protected] ifall ni vill boka underhållning till nästa möhippa.

  Svara