Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | mars 22, 2019

Honeymoon klänning, Damma av gamla kärlekar och 30 års firande!

Nej, nu ligger jag bedrövligt långt efter med uppdateringen. Så nu gasar vi, dags att komma ikapp i tiden. Man kan ju inte hålla på att åka tidsmaskin dagarna i ända. Vi kikar på lite bilder från förgående veckan innan vi tuggar i oss allt Åre material, det är en hel del bilder från skidresan.

Petra Tungarden blogg_-8

Jag har haffat en ny pangstass till honeymoon resan signerad Ganni, den finns här (reklamlänk).

Åt middag hemma hos bästa Bossi, som verkligen börjar få ordning i lägenheten. Hon och hennes kille har renoverat hela lyan från scratch själva. Maka imponerande.

Min söta BFF Forni var såklart också med!

Vi kopplade efter mycket om och men in alla lampor som varit utan el.

Jag brände av två bättre pass på Becore. Älskar att kombinera Kampsportslabbet med Becore, känns som man får hela paket. Man gör passen på en pilates bräda, som hela tiden göra att man måste spänna kroppen. Det är verkligen en perfekt all around träning.  

Skvallrade om Maggans bröllop över en middag på den Gamle och Havet. Jag är så löjligt taggad på galenskaperna som väntar om några veckor. Tror det kommer bli en helt galen tillställning om jag känner Maggis rätt.

I fredags gjorde jag mig piffig för att bjuda ut två favoriter på en försenad 30 års present. Mathilda och Joanna fyllde år förra sommaren, det var men andra ord en minst sagt en sen gåva.

Kastade på mig favoritkappan från Stand som fått för tok för lite blickar dragna till sig. Den har mest hängt och samlat damm i hallen. Men det ska det bli ändring på den här våren. Förra året blev det ju knappt vårväder, utan vi kastades rakt in i sommarvärmen. Men den här säsongen ska den rastas flitigt i det fria.

Vi startade aftonen med en fördrink på häktet! Skickade ett riktigt cheesy sms innan och skrev: ”Ni har blivit arresterade, vi ses på häktet”.

Vi lyfte drinkar till munnen innan jag berättade om kvällens slutdestination, nämligen Punk Royale. Dessvärre får man lämna ifrån sig telefonen till servitören som låser in den i en låda så fort man sätter sig till bords. Vilket betyder att jag inte fick en enda bild därifrån. Men wow! Killarna har blivit ännu vassare än jag minns dem, middagen var en gastronomisk käftsmäll utan dess like. Matorgasmerna avlöste varandra. En riktig pangafton! Och dagen efter bar det av till Åre, men mer om det senare idag!


2 kommentarer2 kommentarer om “Honeymoon klänning, Damma av gamla kärlekar och 30 års firande!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh, var är taklampan i vardagsrummet ifrån?

    Svara
  • Hej! Kan du inte berätta om vilka injektioner/fillers du har gjort? Var och vad osv! Du är så fin!

    Svara