window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Kicks

19:50 | mars 21, 2019

Avancerad hudvård till ett bra pris.

Jag är så lycklig över mitt nya ambassadörskap med KICKS Beauty! Japp, nyp mig i armen, men hela 2019 kommer jag och Sveriges största skönhetsbutik hitta på massa roliga saker tillsammans. Tycker det är så kul att de lagt i en extra växel, de lanserar så många nya grymma produkter det här året. Extra kul är att de valt att satsa mer på avancerad hudvård – och gjort det med bravur. 

Innan jag tackade ja till samarbetet så fick jag såklart klämma och känna på nya sortimentet. Och efter att ha använt de här produkterna i över två månader nu, är jag helt såld. Den nya kollektionen ger så mycket kräm för pengarna, varje liten burk är nämligen fullproppad med hög procent av olika aktiva ingredienser och syror för att behandla olika hudproblem.

Jag har redan hittat ett gäng favoriter i sortimentet som slår bot på mina beauty-bekymmer!

Just nu får ni 20 % på hela kollektionen, gäller fram till den 3:e april!

Vill ni läsa mer om alla produkter tycker jag att ni ska klicka här eller kika in i närmsta Kicksbutik! 

Kicks avancerad hudvard

Jag har en klassisk blandhy, som är aningen fetare i T-zonen. Medan resten av fejjan är torr. Väldigt torr till och med. Därför gillar jag att adderar extra fukt någon gång i veckan för att få tillbaka glowet. Så att sminket inte lägger sig som torra sågspån efter en arbetsdag. Jag är väldigt otålig – och älskar mirakelkurer som inte kräver allt för mycket tid ifrån mig. Därför vill jag slå ett slag för min absoluta favorit ur produktserien nämligen KICKS Beauty CERAMIDE CREAM GEL MASK som man sover i och sedan tvättar av på morgonen. Perfekt att kunna treata huden under natten, när man ändå sover.

Kicks Ansiktsmask

KICKS Beauty CERAMIDE CREAM GEL MASK.

Kicks avancerad hudvard masker

Petra Tungarden blogg_-12

Med åldern får huden problem att göra sig av med döda hudceller och resulterar i att lystern försvinner. Jag vet, som att det inte vore nog att bli äldre. Därför ser jag till att boosta med 10% AHA + 10% PHA CONCENTRATE var fjärde dag för att få tillbaka glowet. Söndagar är ett måste så man rivstartar nya veckan med lyster. 
Petra Tungarden blogg_-10 Petra Tungarden blogg_-13

10% AHA + 10% PHA CONCENTRATE.

Petra Tungarden blogg_-15

Jag har ganska fin hy i grunden, men mitt ”problem” är att jag har grova porer som jag vill ska dra ihop sig, framförallt i t-zonen! 2% BHA + 1 % Zinc Concentrate -BHA-syra har visat sig vara räddaren i nöden för mig då den rengör och löser upp tilltäppta porer och rensar bort orenheter. Jag drar på mig den på kvällen efter att jag rengjort ansiktet och är sedan noga med att ha SPF under dagen för att inte skada huden. 

Petra Tungarden blogg_-14

2% BHA + 1 % Zinc Concentrate -BHA-syra.

När jag var yngre valde jag babyolja framför solskydd alla dagar i veckan. Minns när jag kom hem från spårkresan på Malta och såg helt brännskadad ut. Eller den gången jag somnade i solen på Cypern och fick andra gradens brännskador. Eller när jag och min kompis la tandpetare mellan fingrarna för att bli bruna över precis hela kroppen. Detta vårdslösa beteende har resulterat i en hel del solfläckar och pigmentförändringar. Framförallt vid hårfästet, ovanför läppen (nästan så det kan se ut som en liten check mustasch om jag spenderar för mycket tid i solens strålar) och på bröstet. Därför har jag börjar använda mig av produkter som innehåller C-vitamin. Så nu kör jag loss med KICKS Beauty 20% Vitamin C Concentrate som just ska motverka ovan och jämna ut hudtonen. 

Kicks avancerad hudvard

ULTRA-PUMPING HYALURONIC ACID TREATMENT är medicinen för riktigt torr hy. Den gel-liknande masken sjunker verkligen in i huden under natten och gör att man vaknar med hy len som en babystjärt!

Petra Tungarden blogg_-20


8 kommentarer



8 kommentarer om “Avancerad hudvård till ett bra pris.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såååå spännande! Måste spana in dessa produkter imorn på lunchen o köra hemma-SPA i helgen!

    Svara
  • De är faktiskt riktigt bra! Du måste prova denna: ULTRA-PUMPING HYALURONIC ACID TREATMENT den är GRYM! Man vaknar verkligen upp med babyhy!

    Svara
  • Jag har provat kicks Beauty BHA Concentrate och tror att jag hittat en konkurrent till paulas choice! Känns sååå bra! Ska ge det några dagar till då jag började bara för några dagar sen men huden känns så bra och jag tycker porerna ser mindre ut. Ska testa den burken som ger massa fukt också! Tack för tips!

    Svara
  • Ja, jag har också använt Paulas Choice, tycker också att de är väldigt lika : )

    Svara
  • Älskar bra hudvårdstips! Tack!
    En fråga också, var kommer kjolen ifrån?

    Svara
  • Kul ; ) Den kommer från H&M ; ) Kramar!

    Svara
  • Vart kommer den superfina blusen ifrån? 🙂

    Svara
  • <3 <3 <3

    Svara