window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:29 | mars 20, 2019

Weekly Plans

Nu har vi precis sladdat in på kontoret direkt från Åre. Det har varit så späckat schema så trots att vi bara varit borta sedan i lördagsnatt, känns det som en vecka. Nu är det bara 9 dagar kvar till vår honeymoon, men innan dess så är det en hel del som ska prickas av innan avfärd. Vette tusan hur jag ska hinna med allt, men det gör man alltid, det löser sig. Vill inte ligga där på vår ”kärleksresa” och ha ångest för saker jag inte hann med, så nu är det femans växel rakt in i kaklet.

Men mest av allt längtar jag tills ikväll då jag ska få pussa på Puck. Undra om hon har glömt bort mig? Att skaffa hund är typ som att skaffa barn, man tänker på de små liven hela tiden. Längtar tills hon springer mot mig och viftar på hela bakdelen med svansen i vädret och de stora lurviga öronen som guppar i takt med stegen.

Det känns alltid lite knäppt att komma tillbaka till bloggen när man varit iväg. Innan man kommer in i flowet och det bara flyter på, men nu river jag av plåstret och kommer tillbaka med fullkraft. Men hörni nu bränner vi av veckans planer sådär mitt i veckan:

Onsdag: Kontorsdag på NO18. Jag och Uchenna ska spika och styra upp massa saker inför veckan som kommer och släcka lite bränder.
Torsdag: Filma och fota två samarbeten. Presslunch för Thomas Saboo. Därefter har vi planeringsmöte för Adoore. Nästa vecka har vi event både för Adoore Sport och ska plåta hela kampanjen för sommarkollektionen.
Fredag: Ska filma en rolig grej, som ni får se mer av snart. Och bara komma ikapp – med allt, haha.

 

Haha, är det här en bild från min framtid?


1 kommentarer



1 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När kommer man kunna pre order långklänningarna?

    Svara