window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:43 | mars 19, 2019

Reseledare i Åre

Hola min bästa!

Sorry, för att min närvaro lyser med sin frånvaro men just nu agerar jag reseledare för åtta donnor uppe i Åre. Jag har nämligen sytt ihop tre pangdagar för Adoores räkning tillsammans med Copperhill. Och vilka dagar! Vädergudarna har verkligen varit med oss. Första dagen var det storm, men det gjorde ingenting då schemat löd SPA + Afterski. Dagen efter gav vi oss ut i backen, åt en långlunch och rundade av hela aftonen med en middag på Vinbaren. Idag startade vi morgonen i ottan med meditation som Jossan höll i, därefter kastade vi oss på en heldags skotertur tillsammans med Åreguiderna i säsongens kanske finaste dag. Nu har vi hunnit balja i oss en bättre after ski i huset och strax väntar min sista överraskning för gänget… Och imorgon bitti bär det av hemåt!

Ska försöka hålla ögonen öppna efter middagen – och uppdatera er om första dagen som gått! Har en triljard bilder från dessa dagar!

Hoppas ni mår finemang! Puss på er! Så hörs vi sen!


1 kommentarer



1 kommentarer om “Reseledare i Åre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Petra! 🙂 Hvor er den fine sekken din fra?

    Svara