Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | mars 14, 2019

Aloha

Klänning Ganni, Skjorta Ganni, Skor Balenciaga, Hårspännen Glitter, Smycken Safira.

Så här ser jag ju uppenbarligen inte ut idag, falsk marknadsföring, helt klart, haha. Önskar dock att jag var så här chic, men man blir ju inte svinsugen på att styra upp sig när himlen är lika grå som slasken på marken. Sitter hemma uppkrupen i soffan iförd mina mjukisar med Puck som en värmande vetekudde i knäet. Just nu är nämligen världens gulligaste elektriker här och styrt upp all belysning hemma.

Har kommit in i ett nytt inredningsryck, när man flyttar in är man ju så otroligt peppad på att komma iordning och få det fint, sedan kommer alltid en dipp, i iallafall för mig. Men nu är det åter glöd i elden och jag känner mig riktigt inspirerad att ta tag i alla saker som jag skjutit på och få till det där sista som blir pricken över i:et. En klassiker är ju att man fixar det där sista som man gått och sugit på precis innan man ska flytta. Och det känns ju onödigt eftersom man inte får uppleva sitt eget hem i toppform, haha. Så var det i min förra lägenhet.
 


2 kommentarer2 kommentarer om “Aloha”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här