Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | mars 13, 2019

Plåtning för Her Hour, Vietnamesiska vårrullar och Adoore nyheter!

Igår morse fick jag och Pucken finbesök med hela ligan från Her Hour. Vi skulle nämligen filma och fota ett samarbete och två artiklar till sajten. Det var riktigt härligt ljus som dansade in i vardagsrummet på morgonen.

Petra Tungarden blogg_-7

Jag älskar obehagligt nog att smygfota folk, när de inte är beredda – de är de finaste bilderna. Inte svårt att få vackra bilder på den här pangbrudarna. Uchenna hade på sig vår favoritstass från &OtherStories.

Pålle var tjusig i gult!

Puck är en riktig nattuggla och tyckte gästerna kom på tok för tidigt för hon kunde knappt hålla ögonen öppna.

Petra Tungarden blogg_-50

Försökte kvala in till Zoolander 3. Alla filmer och artikeln kommer upp på Her Hour imorgon.

Great minds thinks alike. Hur många prickar är det i bilden?

Petra Tungarden blogg_-14

Den här linnetrenchen fungerar lika bra som klänning som ytterplagg i vår. Hur mycket tror ni Puck vill nafsa i sig väskan från Jacquemus? Ser hur det glittrar till i hennes ögon när stråna rör sig. Hon hade slaktat den på några sekunder.

Petra Tungarden blogg_-22

Jag skulle fota ett Mathem samarbete och passade på att göra vitamesiska vårrullar till mina favorittjejer. Min nya favoriträtt, tack Linn för tipset. Receptet på dem och världens godaste sås kommer senare i veckan. Bäst av allt? Man kan typ sula ner vad som helst i rispappret och det blir fantastiskt. Bara krafsa ihop lite rester i kylen. Och gör man världens godaste sås kan man i värsta fall dubbeldippa, ifall innehållet är ruggit trist. Bra sås till tråkiga måltider är lite som tuggummi för dålig andedräkt.

Med fulla magar bänkade vi oss framför kameran igen. Vi har nämligen en riktigt grym praktikant, Linda som hjälpte till att fota.

Senaste veckorna har nämligen den här ligan jobbat av en hel drös röda läppstift i jakt på de bästa. Domedagen var kommen. Vilka röda läppstift är egentligen bäst? Och klarar en hel drös med drinkar på stan utan att falla av. Svaret får ni snart på Her Hour.

Haha, Puck vill alltid vara med och sitta i ens knä. Såklart hon leker och klarar sig själv men hon gillar att hoppa upp i famnen och vara med i minglet.

Recession och utlåtande kommer. Stiftet jag håller i handen från YSL är en riktig vinnare, som gör det i och princip omöjligt att misslyckas med en snygg pussmun.

Petra Tungarden blogg_-51 (kopia)

Därefter bar det av på ett tre timmars produktionsmöte för Adoore. Vi har lagt till tyg under knapparna så huden inte kikar fram på de färdigproducerade klänningarna. Och idag kom äntligen de nya safarifärgena – och de är FANTASTISKA! Visar upp dem senare i veckan.  Vi har så många roliga saker i pipen nu! I eftermiddag ska vi på inköpsmöte för en stor aktör, håller tummarna för att det går vägen.

Japp, de var den soliga tisdagen mitt i livet. Så där nu gör vi denna onsdag, ska strax iväg på ett PT-pass med Fannie!


1 kommentarerEn kommentar om “Plåtning för Her Hour, Vietnamesiska vårrullar och Adoore nyheter!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här