Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | mars 12, 2019

Vårens snyggaste solglasögon, Riktigt grymma hudvårdstips, 32 budgetkap och så reser du med tåg genom Europa.

Solglasogon trender 2019

33 solglasögon vi vill bära i vår. 

Mina soliga läsare ni är väl inne på Her Hour och kikar dagligen? Sajten uppdateras nämligen varje dag! Men ifall ni råkat missa det, så tänker jag att en liten summering av senaste veckorna vore väl på sin plats! Nu när solen äntligen tittat fram mer frekvent kan man äntligen damma av eller investera i ett par nya bågar. Jag, Pålle och Uchenna gjorde en rajd online och i butik för att plocka fram godbitarna.

Solglasogon-2019 Solglasogon trender 2019 Solglasogon 2019-10  Solglasogon Solglasogon 2019-21

Japp, det här är bara ett axplock så in och spana in artikeln – ni hittar den här! Klick!

Nicole Ryden

10 minuters hudvardsrutin med Nicolé Ryden

Ni har väl inte missat vårt fasta format ”10 minuters hudvårdsrutin” där vi veckovis gräver i folks badrumsskåp för att få reda på deras bäst bevarade skönhetshemligheter. Jag tror det är få som lägger så mycket tid och energi på sin hy som urhärliga Nicolé Ryden. Nu har hon ÄNTLIGEN förtroligt delat med sig av sina ess i rockärmen till Her Hours läsare. Jag tror bara jag ska göra en copy paste på rubbet. Älskar att hon har så mycket ”konstiga” saker för sig, har aldrig ens tänkt tanke på att sprita min mobil. Hon skulle nog gråta om hon fick reda på att jag aldrig rengjort mina penslar och att de ligger löst bland resten av sminket i min necessär.

32 färgstarka plagg från & Other Stories, H&M, Nelly och Topshop

Den här våren vill vi gotta oss i så mycket färg och mönster som möjligt. Djurmönster fortsätter att dominera, och flest stilpoäng vinner man genom att bära det från topp till tå. Ytterligare ett mönster i blickfånget är blommigt, vilket vi gärna ser på en romantisk klänning. De färgglada ytterplaggen får också en plats i rampljuset och matchas så klart bäst med… färg! Vi har plockat ut de 32 bästa plaggen i butik just nu!

beaumarche

En guide till att resa med tåg genom Europa

Är du sugen på att skippa flyget i vår och sommar? Då har Pålle satt ihop en guide hur du lättast tar dig runt i Europa.

Den lättaste vägen att ta sig ut i Europa med tåg går från Sverige via Köpenhamn och därifrån vidare till flera stora städer i Tyskland. Jag har tagit fram en rutt genom Europa som jag drömmer om, men innan vi fortsätter min påhittade resa söderut kommer här tre adresser värda ett stopp i Köpenhamn. 

Artikeln i fylld med massa matnyttiga tips från numera tågproffset Felicia Yderbo.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG BEHÖVER MAN BOKA TÅGBILJETTER? 

Jag åkte under högsäsong och det var så klart svårt att få tag på platsbiljetter på vissa snabbtåg, men ändå hyfsat enkelt om du kan anpassa dig vad gäller tider och dagar du vill åka. I Interrailkortet ingår alla tåg som inte kräver platsreservationer, dessa tar lite längre tid och stannar på fler stopp, det är snabbtågen som kräver en biljett utöver Interrailkortet. En platsreservation kan kosta allt från 50 – till 500 kronor. Det går att komma undan riktigt billigt om du enbart väljer att åka med regionaltågen.

Puffklanning

5 plagg alla borde ha i garderoben den här säsongen – och hur du stylar dem

Vi är i övergångsperioden mellan vinter och vår, den där härliga tiden på året när vi börjar bli välsignade med solsken igen efter den mörka vintern. Det kan vara svårt att klä sig för nio plusgrader, sol ena dagen och snöstorm och slask andra. Men jag har nog äntligen lärt mig att inte ta ut segern i förskott, utan låta vinterkängor och jackor vara kvar i garderoben ett tag till. Däremot tänkte jag tipsa om fem plagg som ni borde rusta garderoben med redan nu, tills våren faktiskt är här för att stanna!

Snakeprint

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Vårens snyggaste solglasögon, Riktigt grymma hudvårdstips, 32 budgetkap och så reser du med tåg genom Europa.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har det gått så bra som ni hade tänkt för Her Hour? Hade varit spännande med en uppdatering hur det går!

    Svara
  • Vart ifrån kommer den rosa/svart-rutiga kavajen och den svartvita prickiga klänningen som Uchenna har på sig? Tacksam för svar! Så fina! <3

    Svara