Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | mars 11, 2019

Weekly Plans

Petra tungarden brollop

Nu är det exakt 17 dagar kvar tills det bär av på vår honeymoon till Maldiverna och Sri Lanka. Men vem räknar egentligen? Haha! Känns som det var en evighet sedan mina fötter fick borra ner sig i sand mjuk som en bebisstjärt eller kroppen tinade upp i värmande strålar. Ser framemot att bara vara med Lorpan i 12 hela dagar utan måsten.

Innan dess ska det bockas av en hel del i schemat.  Man vill ju nästan åka och känna sig smått överkörd innan semestern, så man verkligen kan slappna av. Är det knäppt att tänka så? När jag läser det så låter det ju inte så sunt, haha. Ska verkligen försöka preppa bloggen, så jag kan vara lite ledig.

Sitter och väntar på en elektriker som skulle dykt upp för 40 minuter sedan här hemma, så medan jag tålmodigt sitter här tycker jag vi spanar på veckans schema:

Måndag: Morgonmöte Her Hour. Jobb, jobb, jobb! Har några ångestpuckar som jag måste ta tag i och stryka från min lista. Efter lunch blir det PT-pass med Fannie på Kampsportslabbet. Och sedan forsätter jobbdagen på kontoret.

Tisdag: Filma och fota tre artiklar till Her Hour hemma hos mig. Spännande lunchmöte. På eftermiddag har vi genomgång av Adoore om kampanjeplåtning, event och återförsäljning.

Onsdag: Morgonpass på Kampis. Sedan blir det en heldag på kontoret. På kvällen ska jag hem till Bosse på middag med Forni.

Torsdag: Har ett nytt projekt på g så kommer antagligen sitta hemma och pilla med moodboards inför det.

Fredag: Plåta med Angelica hela dagen. På kvällen har jag en överraskning till Joanna och Mathilda i försenad 30 års present.

Lördag kväll/natt: Sätter jag och ett gäng tjejer oss ner på nattåget till Åre.


1 kommentarerEn kommentar om “Weekly Plans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh! Ser redan fram emot en Sri Lanka-guide!

    Blir nog en resa dit över jul/nyår och vill ha tips tips tips.

    Ha en underbar vecka!

    Svara