Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:26 | mars 11, 2019

Söndagsloppis, Bröllopsminnen och Den som Dräper.

Petra Tungarden blogg-7

Men hallå nu kastar vi oss raskt tillbaka till igår. Nämligen bestämt i söndags morse. Hela familjen Tungården vaknade upp utvilade efter en lugn lördag. Eller okej, jag satt fastklistrad framför tvn till 02.00, kunde inte sluta kolla på ”Den som dräper” medan Puck och Markus sussade bredvid mig i soffan. Men jag kände mig pigg och fräsch ändå.

Och bestämde mig för att smurf var dagens klädtema.

Min systemkamera verkar ha tackat för sig. Ljuset blir så skumt och den hittar inte skärpa, så jag får kanske krypa till korset och investera i ett nytt kamerahus. Vid lunch blev vi uppplockade av Carro och Oskar för att dra ut till Dany’s Home i Norsborg. Vi trodde att vi skulle på en loppis, men det visade sig vara en butik. Jag var sugen på att fynda tokbillig dekor, men istället fick jag hålla tillgodo med en kaffe och bulle.

Något som de däremot hade var riktigt fina krukor till riktigt bra pris. Hade jag haft ett landställe eller trädgård hade jag köpt upp hela butiken på stört. Dessvärre har Markus gett mig rött kort. Jag får inte släpa hem en enda ny vas eller kruka förrän jag har gjort mig av med några hemma.

Butiken hade både nytt och gammalt. Carro gick därifrån med en pangsnygg kruka.

Petra Tungarden blogg-14

Därefter levde Pucken och Bråke sitt bästa liv på fältet. De sprang runt som dårar och jagade boll.

Petra Tungarden blogg-15

Sedan bar det av ut till Sickla Köpcentrum där jag och Lorpan åt en sen lunch. Innan min syrra Millo kom och plockade upp oss. Vi länsade Ica på trisslotter och köpte en toscakaka till pappa som han önskat. Min fina pappa har nämligen fyllt år. Han vann hela 270 soliga riksdaler.

Petra Tungarden blogg-4

Annika, pappas tjej, hade tagit massa fina bilder från dagsfesten på bröllopet som hon visade.

Brollop

Därefter åkte vi hem till Millo en sväng (min syster som är längst till vänster på bilden), sedan gjorde jag en liten makeover på henne. Hon skulle nämligen träffa sin killes familj senare på kvällen. Kan ni gissa vad vi gjorde sen? Jajamän, beställde hem indiskt från Bollywood och fortsatte kolla klart på ”Den som dräper”.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här