Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

12:42 | mars 8, 2019

ADOORE SPRING/SUMMER

Adoore klanning-15

Snart kommer äntligen vårkollektionen från Adoore, i mitten på april närmare bestämt. Längtar tills jag får svassa runt i plaggen på Maldiverna. Vi kommer att plåta allt till nya hemsidan (vi har precis bytt plattform och håller på att bygga om sajten) precis innan vi åker på vår honeymoon. Jag kommer styra upp ett stort lanseringsevent i Stockholm så ni får komma och känna och klämma på plaggen. Men eftersom ni verkar vara peppade så kommer lite fler bilder här, i nästa inlägg tänkte jag visa upp de nya safariklänningarna (förra årets storsäljare – vi sålde 700 stycken, blev så glad när jag såg er springa runt i dem på stan så häftig känsla) och två riktiga pangfestklänningar!

Om någon vecka hittar ni Adoore Sport på Tara i Göteborg för er som bor där! Så kul! Tänkte planera in ett besök i butikerna, då måste ni komma och säga hej. Min kille jobbar med Emporia nere i Malmö så tänker att jag ska ha en pop-up där också under en helg. Vore kul att iallafall försöka få till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Adoore klanning-16

Som ni vet älskar jag när allt är klaustrofobiskt tight och jag knappt kan andas. Så detta är en S, men jag borde nog kanske ha en M i klänningen. Men jag gillar ju när plaggen verkligen smiter åt i midjan. Soligast av allt är att man slipper ha en bh.

Adoore klanning-20

Många har frågat vad plaggen kommer ligga på i pris och klänningarna kommer ligga på runt tusenlappen. Förra året hade vi alldeles för låga marginaler och gick typ plus minus noll när det kom till kritan. Vi ville få ut varumärket. Den här säsongen kommer vi behöva höja priserna en aning för att det ska bli lönsamt och gå runt. Det är svårt till en början när man är ett mindre klädbolag, då det blir betydligt billigare med produktion när man kommer upp i kvantitet.

Vi producerar i Kina i en fabrik som jobbar med mindre kvantiteter. För mig har det varit otroligt viktigt att de anställda har bra arbetsförhållanden och att fabriken har ett WCA-certifikat.

DRESS

Den kommer i en terrakotta, en beige och en superfin turkos. Vi provade flera olika tyger på samplet, men bestämde oss för det vänstra.

Adoore klanning-10

Petra Tungarden kladmarke

Vi har förlängt den här klänningen med 4 cm, så den inte ska bli för kort. Så det här samplet är inte korrekt, utan den blir som sagt lite längre. Är ju så tråkigt (eller kanske härligt) om man går och visar stjärten så där på blanka dan.

Adoore Klanning

Adoore klanning-7

Favoritkjolen kommer in igen i svart – och beige.

Kjol Adoore

Adoore-Klanning

Längtar ihjäl mig efter denna wowsa-stass. Vi har förlängt armen med två centimeter och låtit undertyget löpa hela vägen ner. Den sitter verkligen som ett andra skinn, är väldigt förtjust i plagg som markerar midjan och höften utan att smita åt över magen.

Adoore klanning Petra Tungarden

Den här pangblåsan kommer i dessa tre utföranden, men med förlängt underfoder som som sagt.

Adoore klanning-13

Här ser ni det rosa mönstret bättre. Till nästa vår kommer vi börja producera och trycka egna mönster, så kul! Babysteps!


25 kommentarer25 kommentarer om “ADOORE SPRING/SUMMER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, älskar kjolen! Har den i svart sedan förra säsongen, och även den tillhörande ruffeltoppen! 🙂 Ni kommer väl sälja ruffeltoppen även i beige i år? Lyckan i sådana fall!

  Svara
 • Åh, dessvärre inte! Just toppen sålde inte lika bra som kjolen. Men jag är sugen på att sy upp en bara till mig själv, haha! Så kanske kan sy en till dig med! Tycker toppen är life.

  Svara
 • Åh nej, jag förstår! Den toppen är en självklar favorit hos mig, folk kan ju inte förstått potentialen. 🙂 Om du syr upp en till dig, snälla kör en XS till mig, jag köper den rakt av!

  Svara
 • Hej petra!! Fan vad allt är snyggt och jag längtar tills ni släpper kollektionen, en fråga bara. Hur lång är klänningarna? För oss som är 165 cm… kom de bli som balklänningar på oss???

  Svara
 • Hej, härligt med en till kollektion!!
  Lite konstruktiv kritik är att jag känner att de där klänningarna hade jag haft användning för ca 1-3 varje år. Med de är som du säger väldigt fina, och framför allt fina i liven. Varför inte göra dem till blusar. Då hade det, för mig, varit med motiverat med ett högre pris (som jag förstår att ni behöver sätta) då en blus kan jag använda så mycket mer! Allt från en ute kväll med snyggare brallor och piffad, till en snyggare daglook med jeans. Både den vita, långa gröna samt den ljusblå hade jag absolut köpt som blusar. Kanske något att tänka på till nästa säsong? 🙂 kärlek kärlek, återigen kul med en ny kollektion

  Svara
 • Jaaa till Emporia! Kommer direkt🙌🏻😁

  Svara
 • Ja!!!

  Svara
 • Så fina! Vilken storlek har du på dig på den blå klänningen? Sugen på att beställa den i april.

  Svara
 • Hej Petra! Kan jag snälla snälla få köpa den blå klänningen! Ska på babymoon och första familjesemestern i april och vill så gärna ha med mig den dit. Så fin!!!

  Svara
 • Ja ja ja JA till Emporia!!!

  Svara
 • Verkligen superduper fina klänningar, älskar de markerade livet, äntligen lite midja!🙆Sen också så himla fina knappar, ser ut som bla.pärlemor ( för en detaljnörd som mig betyder det A+++, då plastiga knappar kan förstöra ett annars skitsnyggt plagg.) Fråga, vad är det för material i klänningarna?

  Svara
 • Vilka storlekar kommer plaggen finnas i? Väldigt fint alltihop!
  🙂

  Svara
 • Långklänningen är m a g i s k! Verkligen så fin!!

  Svara
 • Så härligt att du lyfter fram sociala aspekterna i tillverkningen. Frågar alltid om det innan jag köper från ett nytt varumärke.

  Svara
 • Fantastiske kjoler – i år også! I fjor ble jeg likevel litt skuffet av at dere valgte å lage kjolene i polyester. Det er klamt og puster ikke på varme dager – og etterhvert blir de luktende svette. Håper disse kjolene er laget i f.eks viscose?

  Svara
 • Wow så fint! Vill köpa allt!
  Två frågor:
  -Tror du långklänningarna blir för långa om man är 164 cm?
  -Tycker beiga kjolen är så snygg- men vad skulle du ha gör topp till?

  Svara
 • Ja, gärna viskos!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 • Wow wow wow! Du är så otroligt duktig på det du gör! Kommer lätt beställa den rosa klänningen och kanske någon till… 😉
  Du är så otroligt duktig på design. Kan fortfarande inte glömma designsamarbetet med soft goat. Hade jag bara haft ekonomin back then hade jag lätt velat ha seten i alla färger typ. Ångrar än idag att jag inte la dem pengarna på ett set och letar hela tiden efter något liknande. Du är grym när det kommer till detaljer som är smickrande för den kvinnliga kroppen! Keep up the good work, och har du några ex av din soft goat kollektion som bara ligger får du gärna kontakta mig hahah! ❤️

  Svara
 • ÄLSKAR ALLT!

  Svara
 • Du är så duktig!! LÄNGTAR efter att glassa runt i den där blå i sommar!

  Svara
 • Wow alltså så fina klänningar! Älskar den gröna på första bilden och den blåa <3

  Svara
 • Tyckte väl det var din man som gick runt på Emporia!! Haha
  Satt och fixade naglarna och där kom han gående, blev så chockad, man glömmer ibland att ni faktiskt är människor på riktigt och inte nån bok man bara läser.
  Super fina kläder har ni även skapat,längtar efter den gröna klänningen!

  Svara
 • Färgerna på dessa kläder är mycket bra, jag tror att jag borde köpa ett av dessa kläder. Tack

  Svara
 • Så snyggt!

  Svara
 • Kommer denna klänningen tillbaka till våren?” Adoore Paris” i blått eller gammalrosa?

  Svara