window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

17:22 | mars 6, 2019

Träningspositionen Gynekologen, Mitt bästa partytrick och Vinn träningskläder från Adoore!

I avsnitt nummer två på mitt och Saras unboxingprogram tillsammans med Refunder får ni ta del av våra träningsfavoriter från några av Refunders 1000 anslutna butiker. I avsnittet får ni se Saras bästa hemmaträning, mitt bästa partytrick som jag kör på alla fester (yes, jag är otroligt vig, haha), vilken träningsövning som heter ”gynekologen” och hur jag råkade hetsa Sara att VRÅLA ut att hon var gravid i demonstration på ett träningspass.

Men vill ni veta det bästa?

I slutet av varje film har vi alltid massa roliga tävlingar till er! I detta avsnitt får ni utöver Refunders återbäring även denna gång en extra surprise. Jag tävlar nämligen ut tre valfria soliga Adoore träningskit till er bloggläsare och Gymgrossisten bjussar på ett generöst presentkort på 5000 kronor till någon av er.

Hur ni tävlar?

Det är superenkelt! Klicka här!

 Glittriga traningsklader-12

Glittriga traningsklader-10

Glittriga traningsklader-16


2 kommentarer2 kommentarer om “Träningspositionen Gynekologen, Mitt bästa partytrick och Vinn träningskläder från Adoore!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nu är jag kanske dum men jag förstod inte hur man ska tävla om dina UNDERBARA adoore-set? Är det på samma sätt som refunder-länken som Gymgrossisttävligen är på eller något annat sätt?
    Din blogg förgyller mina dagar!!

    Svara
  • Hehe nu förstod jag..

    Svara