window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:02 | mars 6, 2019

”Jag ville slappna av, lämna över kontrollen och känna mig som gäst på mitt eget bröllop”

BROLLOP ITALIEN

Vi har lanserat en ny flik på Her Hour, ”Wedding”. Även om jag själv precis lagt en tre dagars bröllopshelg bakom mig kan jag inte få nog av bröllop. Det finns inget bättre än att få en inblick i andra människors största dagar i livet, ta del av mästerverken folk planerat i år, kanske hela sitt liv till och med. Älskar att sitta på ”läktaren” och bara gotta mig i folks lycka.

Vi kommer lyfta alla möjliga bröllop och berättelser på Her Hour.

Så nu till den stora frågan!

Har du gift dig? Vill du dela med dig av er berättelse? Vi vill verkligen visa alla möjliga bröllop från vigsel i rådhuset, till brakfest på landstället, till bohemiskt i lada eller utomlands!

Vi skulle bli så glada om ni skulle vilja dela med er av er historia och bilder från den stora dagen/dagarna.

Maila gärna Pålle: [email protected] – om ni är intresserade av att vara med! Så tar vi det därifrån!

Villa Pizzo brollop

Brollop Italien

Vad har Elin Molimenti och John Legend gemensamt? Svaret är ett romantiskt bröllop i den anrika 1400-talsvillan, Villa Pizzo, intill Comosjön. Elin och hennes numera man André förlovade sig i Paris augusti 2017 i taksviten på Shangri-La Hotel Paris. I September året därpå gifter de sig i Villa Pizzo vid Comosjön, ett bröllop som var både vackert och intimt. Läs om Elins nervositet, gästlista och hennes brudklänning signerad svenska Valerie.

Läs om Elin Molimentis drömbröllop vid Comosjön på Her Hour.

Brollop Comosjön Brollop comosjon

Herregud, hur mycket vill man flytta in på Villa Pizzo?

BROLLOP ITALIEN

Camilla och Henrik von Blixen bjöd in sina gäster till ett tre dagars bröllop till Puglia, södra Italien. Den 31 augusti 2018 gifte de sig på det vackra hotellet Masseria Potenti och i tre dagar firade de sin kärlek med poolpartyn, festliga middagar och minnesvärda överraskningar. Camilla berättar om varför de valde att gifta sig i Italien, jakten på brudklänning och utmaningen med att hålla ett bröllop utomlands.

Se Millis italienska dröm – här är bilderna från bröllopet som varade i tre dagar! 

Åh, fina Millis! Gillar verkligen hennes val av tärnklänningar, tycker det var så tjusigt med prickiga!

 


6 kommentarer6 kommentarer om “”Jag ville slappna av, lämna över kontrollen och känna mig som gäst på mitt eget bröllop””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Jag behöver hjälp! Jag ska på bal på mitt universitet nu till Våren och behöver en klänning som ska vara det snyggaste jag nånsin burit! Har du några tips? <3

  Svara
 • Hola Snyggo!

  Spana in den här artikeln som vi gjorde för HerHour, där hittar du massa snygga alternativ.

  https://herhour.com/2019/01/16/tarnklanningar-och-balklanningar-for-sommarhalvarets-alla-tillstallningar/

  Svara
 • Hej!
  Kan du inte sätta ihop ett inlägg där man skildrar mannens perspektiv på bröllop? Hade varit intressant att läsa om vad alla dessa män tycker och tänker om bröllop, och hur pass inkluderade de är i t.ex val av plats, mat, dekoration, etc.

  Svara
 • Hej!

  Tror nog det är väldigt individuellt, haha. Det handlar nog inte om man är en man eller kvinna, utan mer om hur man är lagd som person. Vissa är besatta av detaljer och dekor, medan andra bara vill ha en jävla fest och vissa som jag själv, haha är mega intresserad och tokig i allt. Markus enda krav var att vi skulle ha en whiskybar typ.

  Svara
 • Va roligt inslag! Ska jag följa slaviskt då min sambo fria för en vecka sen o nu ska det hittas bröllopsinspo 😄😍

  Svara
 • Kan man få lite inspo även om man inte har råd att lägga >500 000 kr på sitt bröllop också?

  Svara