window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:33 | mars 5, 2019

Träna inför Träningen

Jeansklanning

Jeansklänning Naunushka, Polo Wolford, Boots Ganni.

God morgon favoriter!

Hoppas ni har en mysig start på morgonen, själv sitter jag laddar inför ett PT-pass med Fannie. Insåg igår när jag körde med henne, Sara och Nikki att jag tappat mitt flås. Allt var så jobbigt, andades som jag haft en tio dagars förkylning och någon stoppat halva strupen med papper. Haha, jag tror nog att jag trott att jag tränat ”hårt” eller det är klart att jag tränat men liksom 40 minuter på trappmaskinen, sedan har jag typ satt mig med en smoothie i soffan på Sturebadet och svarat på lite mail. Tränat mentalt, haha. Ibland känns det ju som man tränat bara man sätter på sig träningskläder och tänker att man ska gå till gymmet. Slänger man på sig ett par riktigt bra klaustrofobi tighta träningsbyxor känner man ju sig lika fit som en bodybuilder. Ändå soft att man kan lura sig själv på det där viset, gillar konceptet.

Förstår ni vad jag menar? Nu ska jag iallafall iväg och lyfta skrot.

Fannie försökte få mig att springa intervaller igår på vårt pass, men jag lyckades övertala henne att jag skulle köra samma övning som de gravida och att jag måste träna upp mitt flås, innan jag kan träna på riktigt. Det är som när Simona städerskan ska komma och jag måste städa innan Simona kommer.

Jeansklanning

Jeansklanning

Jeansklanning Jeansklanning   Jeansklanning

Foto: Angelica Picture. 


4 kommentarer



4 kommentarer om “Träna inför Träningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag undrar bara om du har några tips på utklädnad till en fest med filmtema? Känns som att du har många bra idéer:)

    Svara
  • Vad heter färgen på väggarna? Färgkod? Otroligt fin beige ☺️

    Svara
  • I love the look! It’s really spectacular!
    You can combine your looks in a perfect way with
    stilettos handmade

    Svara
  • Åh, vad heter färgen på dina läppar? Och vilket märke? PANGsnygg!

    Svara