window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:37 | mars 4, 2019

Weekly Plans

The Sparrow

God morgon mina solstrålar!

Fy tusan vad skönt det är att vakna ett helt utvilad efter en mysig helg, när man inte har en bakfylla i bagaget som gör en påmind sådär på morgonkvisten. Dessutom rensade jag ur hela garderoben igår, så det är som att gå in i helt nytt rum. Har till och med rullat mina byxor á Marie Kondo style. Det bästa med att göra en riktig genomkörare bland ens prylar gör att man får bättre överblick av vad man har – och vad som saknas. Insåg att jag har en triljard jackor, kavajer och klänningar men typ en vit t-shirt och knappt några blusar. Vilket alltid är mitt dilemma på morgonen att jag inte har något att ha under. Måste leta upp den perfekta bas t-shirten, tycker det är riktigt svårt att finna the one.

Nej, nu ska jag hoppa i träningskläderna, dra på mig en keps och rulla med Pucken till jobbet.

Måndag: Morgonmöte Her Hour. Sedan ska vi röja upp runt våra platser på kontoret, ser nämligen ut som ett bombnedslag (där med). Efter lunch har jag ett PT-pass med Fannie på Kampsportslabbet och resten av dagen spenderas på kontoret.

Tisdag: PT-pass på morgonen. Sedan ska jag hem och spela in ett samarbete. Efter lunch har jag tre spännande möten och på kvällen ska jag på premiär för Hamiltons och Fannys nya ungdomserie på SVT.

Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet.

Torsdag: Frukostevent för Kicks på Diplomat. Sedan blir det No18 för hela slanten. Vid halv fem ska jag och Bosse prova Grand hotells berömda champagne semla och därefter är det Power Girl gala för Gina Tricot.

Fredag: Ska vi fixa lite inredningssaker till ett jobb. Träna på Becore och därefter väntar en festlig tjejmiddag.


16 kommentarer



16 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vår klädkammare är för liten och i ett konstant kaos. Just nu är det ex skridskor, skidor och vinterskor över hela golvet. Måste orka ta tag i den. Igen.

    Svara
  • HAhahaha, jag vet det är typ rent i en vecka sedan är man tillbaka på ruta 1.

    Svara
  • När är det säljstart för de helt fantastiska långklänningarna?

    Svara
  • I mitten på april ; ) Men det kommer gå att lägga pre-order innan, men de kommer in först då! Kramar!

    Svara
  • Hade samma problem med att jag inte hade koll på vad jag har i garderoben, och kände ”jag har inget att ha på mig” typ varje dag.
    Så måste tipsa om min nya favoritapp – Cladwell. Man lägger in sin garderob där, får förslag på outfits, statistik på hur många procent av alla kläder man använder osv. Jag är helt kär i den!
    Har så mycket mer koll på min garderob nu, och kan se att jag redan har 7 par svarta boots och kanske inte behöver ett par till 🙈😂
    Sen kan man göra sina packlistor i appen också, så jäkla smidigt.
    Litet projekt att få in alla grejer i appen, men så värt det! 👌

    Svara
  • MEN OMG!!!!! Jag måste prova den!!! Ska ladda ner direkt!

    Svara
  • Hej Petra! Jag kommenterar aldrig på bloggar eller sociala medier eller liknande men känner att du får mig att vilja göra det. Sista tiden har jag slaviskt gått in på din blogg och bara hoppats på att du uppdaterat sedan sist! Anledningen till det? Ditt språk är HELT fantastiskt och inställningen till vardagens alla bergochdalbanor, hur du pratar om relationen man har till sig själv och ja allt på den här bloggen får mig att bli lite gladare och känna mig lite mer tillfreds med saker och ting. Det är extremt befriande och upplyftande att gå in här och läsa om dagarna. Det får dessutom mig (som är lite lik dig i sättet kan jag tänka mig, rätt gul va?) att känna att det är okej att vara spontan, flamsig, prata lite för mycket, vilja lite för mycket och känna att allt är möjligt och faktiskt lyckas med det mesta man tar sig an (utan att låta för självgod eller kaxig, för det ”ska” man ju inte göra! ;)). Man måste inte vara lagom hela tiden! Hur som helst – keep up the good work och tack för en sjukt inspirerande blogg!
    /Alice

    Svara
  • Åh vilken fin kommentar! 💜

    Svara
  • Men gud blev så genuint glad från botten av mitt hjärta! Att jag kan göra en människa lite gladare är det finaste jag hört <3 Kan nog vara den finaste komplimangen jag fått!

    PUSSSSSSSSS PÅ DIG!!!!!! Du gjorde min dag!

    Svara
  • Kan varmt rekommendera Arkets vita T-shirtar! Snygga, sköna och så prisvänliga! Haha

    Svara
  • Bra TIPS! Ska gå dit imorgon och leta <3 <3

    Svara
  • Önskeinlägg:
    Kan inte du skriva ett inlägg där du tipsar om vart man kan hitta den bästa och mest prisvärda basen?
    En annan fråga till dig som har koll, vart sjutton hittar man snygga, beiga klänningar? Gärna i omlottmodell.

    Svara
  • Hola! Ja, men gud vill själv ta reda på det, haha! Så självklart! Ska försöka få till det till nästa vecka <3 <3

    Svara
  • Vad kommer blusen ifrån? 🙂
    xx

    Svara
  • Bikboks bas t-shirts för 59 pix är perfekt höga i halsen och har inte för kort men inte för lång ärm – perf. Tips! Puss!

    Svara
  • Var är den fantastiska kaktusklänningen ifrån!?

    Svara