Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Desenio

14:00 | februari 26, 2019

Nya tavlor hem!

posters online

Poster Desenio.

För något år sedan designade jag en egen kollektion för Desenio. Minns ni? Den här gången har jag valt ut några av mina favoriter från deras befintliga (enorma!) sortiment. De har över 5 000 samlade under sitt tak. Bäst av allt? Alla poster har riktigt snälla prislappar, den ovan blir din från 129 riksdaler. Jag beställde den i 50 x 70 cm.

Okej, vi börjar med det bästa!

Koden ”TUNGARDEN” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 26-28 februari.
*Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters/personliga posters

Att få till en snygg tavla handlar lika mycket om ramen som printet. Jag letade upp den här gamla ramen nere i källaren som jag hade måttbeställt för längesedan och köpte till en rosa passpartou som gjorde det där lilla extra. Ett bra och billigt tips om du tröttnat på dina print elller ramar, det är en liten detalj men ger ramen och printet en helt ny look.

Ett annat hett tips om du vill ha en mer unik tavla är att fynda dina ramar second hand. Myrorna och stadsmissionen svämmar över av snygga ramar för en spottstyver, sedan köper du bara till nya passepartouter. Desenio har ett stort utbud av passepartouter som du kan klicka hem i samma veva.

Desenio Poster Online

Som ni vet är jag ett stort fan av abstrakt konst. Jag länge letat efter den perfekta tavlan till vårt badrum – och plötsligt händer det, blev helt kär i det här printet. Markus jublade inte lika högt, haha. Han tycker redan att badrummet är för ”tjejigt” men jag tycker den satt lika fint som Emil Forsbergs skott rätt i krysset som tog Sverige till kvartsfinal i VM i somras.

Poster Online abstrakt

posters online_-30

Poster Desenio, Ram DesenioPasspartou Desenio.

Ibland kan det vara svårt att veta vart och hur man ska hänga sina tavlor. Då har Desenio världens bästa tjänst, ”deras digitala fotovägg”, som förenklar det hela åt dig –och så slipper du göra onödiga felköp. Där kan du välja färg på väggen – och se hur de olika motiven lirar med varandra och bygga upp din alldeles egna tavelvägg.

posters online_-29

Ett ställe som många glömmer bort är ovanför sängen. Tycker det är så fint med ett stort motiv ovanför sänggaveln, denna är 70 x 110. Jag valde en vit passpartou till, så postern skulle egentligen kunna fylla hela ramen. Tycker det var fint att få in lite färg i ett annars ton i ton rum.

posters online_-30

Desenio Poster

Poster DesenioPasspartou Desenio.

Har letat efter en tavla till den hör hörnan, ville inte att den skulle ta för mycket plats, utan mer smälta in. Förminskade och skar till printet och valde en beigare ram för att skapa mer djup. Amen tyckte det blev riktigt bra.

Posters Online Desenio Poster

Billiga Posters

1, 2, 3, 4.

Här är några fler av mina utvalda favoriter från hemsidan.


10 kommentarer10 kommentarer om “Nya tavlor hem!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Jag undrar var den guldiga kroken som din morgonrock hänger på i badrummet är ifrån och vad den heter? Så fint, allt du har i ditt hem!! / Saga

  Svara
 • Åh, den kommer från en butik på Birger Jarlsgatan, minns inte vad den heter med den ligger vid bion på Birger Jarlsgatan! De har massa tillbehör och krokar.

  Kramar!

  Svara
 • Loooooove you Petra men snälla reklammarkera <3 <3 <3 Så fint samarbete ju!

  Svara
 • Hola Guapa!
  Det är annonsmärkt ju ; ) Det scrollar med inlägget när du bläddrar! Kramar!

  Svara
 • På mobilen är den märkt men inte när jag använder Chrome på iOS. Kanske är en bugg? Väldigt fint samarbete oavsett. Blir supersugen!

  Svara
 • Vart är dom fina bruna ramarna ifrån??

  Svara
 • Så fint!!
  Vilken passpartou använder du från Dessenio, hittar bara den som är vit och grå på deras hemsida. Den du har ser mer beige ut vilket jag söker. Tacksam för svar!! 🙂

  Svara
 • Tips!!!
  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-vasastan-birkastan-stockholms-kommun-norrbackagatan-44,-4-tr-hogst-upp-15841315

  Svara
 • Åååå jag tycker om sovrummets inredning så mycket!!! särkilt denna färgsammanställningen tapet – tavla!

  Svara
 • Hej! Varifrån har du måttbeställt den bruna ramen? Snyggaste jag sett någonsin 🙂

  Svara