Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:01 | februari 26, 2019

FRÅGESTUND

Billiga smycken online-10

Hörni, nu var det längesedan vi brände av en klassisk frågestund.

Kan ni inte ösa på med frågor och funderingar så lovar jag att svara på rubb som stubb i veckan? Nu ska jag städa upp efter Puckens bajs, hon lyckades såklart hitta en vit cashmere tröja att göra nummer två på, riktigt passande. Kunde hon inte dumpat sin skit på Markus kläder istället, haha.

Sedan ska jag kasta ner lite plagg och bege mig mot Yasuragi! Har tidsinställt två inlägg till er som kommer upp under dagen så kika in snart igen!

Och dundra på med FRÅGOR!


57 kommentarer57 kommentarer om “FRÅGESTUND”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kostar det att skapa sin bröllopsklänning för Ida Lanto? Såklart varierar det beroende på tyg/material.. men vad kan man förvänta sig ungefär?

  Svara
 • Vilka märken är din favoriter när det kommer till basplagg? Hur mkt pengar bör man egentligen lägga på tex en vit skjorta, svart och vit t-shirt osv? Man vill ju ha plagg som håller länge men ibland är det svårt att veta om man betalar för kvalitén eller för märket 🙂 stor kram och tack för grym inspiration!

  Svara
 • Anser du själv att du gått för långt med dina botox/fillers i ansiktet? Förstår att det är lockande att spruta in mer om det är gratis eller får en bra deal men känner du inte själv att det börjar gå för långt? Eller blir man som blind och ser inte att det är too much?
  När du pratar låter du väldigt nasal, som att du är konstant täppt i näsan och typ andfådd när du pratar, är det bara så du låter eller ligger det ngt bakomliggande problem? Typ som Forni som opererade bort sin heshet.

  Svara
 • Åsa, mår du skit själv eller varför är du ute på trolljakt klockan 12.13 en solig tisdag? Sköt dig själv och hitta lite glädje i ditt egna liv istället för att larva dig bakom ett tangentbord och tro att trycka ner andra gör dig större på något sätt. Du framstår bara som ganska sorglig tyvärr. Må bäst och sprid kärlek istället. /N

  Svara
 • Hej! Älskar din blogg!
  Kan du inte tipsa om resor till sommaren?:) blir du inte barnsugen när många i din omgivning är preggos nu?:)
  Kram

  Svara
 • Vad har du får bakgrund (utbildning eller liknande) som gör att du hamnat där du är. Du är en otrolig inspiration å utan att känna dig för jag en bild av en otroligt fin å omtänksam person. Heja DIG!!!!

  Svara
 • Undrar hur du och Markus gör med er ekonomi, har ni helt och hållet gemensam ekonomi eller har ni helt separat? och hur bestämmer ni vem ska betala vad osv? undra också om du har börjat pensionsspara privat än och hur du tänker där? tycker det är så himla svårt hur man ska tänka med gemensam ekonomi osv..

  Svara
 • Hej Petra!

  Stockholms bästa AW-ställen?
  Vart åker man i sommar med ett tjejgäng?
  Och slutligen, vad gör man som ofrivillig singel när alla i ens närhet skaffar förhållande? 🙂

  Tack för en grym blogg, puss!!!

  Svara
 • Hej Petra!
  Tack för en grym blogg!
  Jag undrar hur du ser på samarbete med, och försäljning av produkter som uppenbart är kopior på någon annans kreativa arbete? (Exempelvis Safiras halssmycke i olika bokstäver som ju är en direkt kopia på Célines smycke)
  Inget illa menat, utan är bara nyfiken på hur du resonerar, då detta är vanligt förekommande i modeindustrin, där både unga talanger och erkända aktörer blir bestulna på sin design.
  Ha det fint!

  Svara
 • Hej Petra!
  Jag undrar vad som hände med tjejresan du hintade om i augusti förra året? ”Följ med på tjejresa till St Tropez och Cannes i vår”. Jag läser din blogg varje dag och har inte sett eller hört något mer om detta?
  Ha en fin kväll på Yasuragi!
  Soliga hälsningar Hannah.

  Svara
 • Vad är dina bästa tips om man är 25 år, ofrivilligt singel och stressad över att hitta kärleken?

  Svara
 • Hej! Undrar om den loppis/second hand rundan du skrev om förra veckan i Södertäljetrakten. Vilka ställen du kan tipsa om där?
  Jag brukar följa med min mamma på en loppis runda söderort men vi brukar inte åka så långt som Södertälje, men skulle vara kul att utöka till fler ställen. Hatade att följa med som barn men nu är det mysigt att göra ihop.

  Svara
 • Vad arbetar Marcus med?
  Hur delar ni upp sysslor i vardagen, såsom inköp av mat, matlagning, städning och tvätt?
  Puss!

  Svara
 • Hur går det med styrketräningen? 🙂 Vilken typ av träning ska du fokusera på framöver?

  Hur gör du och Marcus för att hålla kärleken vid liv?

  Svara
 • Har tänkt bygga upp en garderob med lite mer kvalitet o snyggare stil
  Köper mest hm kläder
  Men hur hittar man sin stil o var börjar man . Köpte i helgen en kimono från rodebjer o kände mig inte bekväm , ville ha svart som vanligt men blev övertalad att köpa creme pink 😅 att bli påverkad av vad andra säger utan att veta själv är mitt problem . Ska jag lita på att detta plagget kommer användas . Eller fega o lämna tillbaka . Aldrig köpt så dyrt

  Svara
 • Det kan verkligen vara både bra och dåligt med andras input när man köper kläder. Såklart ska du gå på din magkänsla men om man är inne på att förändra sin stil lite måste man ju våga gå lite utanför sin comfort zone.
  Prova kimonon med ett gäng av dina befintliga kläder innan du lämnar tillbaka. Om den är ljus och du trivs bäst i svart så matcha den med svart. Kikade in på rodebjer och om det är den kimonon jag tror så skulle den vara snygg ett svart linne under, svarta tajta byxor och kanske t.om byt till ett svart skärp. Då har du en grund som du är van vid men livar upp med något nytt.
  Eventuellt får du ta ett lite mindre kliv först och ta en lite dovare, mörkare färg. Lycka till!

  Svara
 • Berätta mer om ditt bröllop! Hur vigseln blev så personlig, hur festen drogs igång, roliga överraskningar som blev succé osv! Receptet till ett lyckat bröllop helt enkelt! 🙂

  Svara
 • Vad tror du att du arbetar med när du är 50 år gammal?

  Svara
 • Vill bara säga att jag rådiggar dig Petra. Önskar jag kunde vara som dig när jag blir stor. Haha, är tyvärr 25 så hoppas på lite Lindsey lohans friday moment

  Hade varit så kul veta, enligt dig: 5 bästa bas plaggen i garderoben, smink produkter, bästa skönhetstips

  Svara
 • Hej Petra! Undrar lite vad du gör för ingrepp m botox/fillers? Det är uppenbart för många av dina läsare att du gör ingrepp men aldrig skriver om det, men är väldigt öppen om typ allt annat. Verkar det som i alla fall 🙂 inget dömande, gillar själv skönhetsingrepp o gör regelbundet! Tycker din blogg är väldigt inspirerande o du verkar vara en SÅ härlig människa. Kram

  Svara
 • Kommer podden tillbaka?

  Svara
 • +1. Det undrar jag med. Har väntat och längtat sen efter bröllopet, ni är ju så roliga att ha i öronen!

  Svara
 • Hej!

  Vad kostade bröllopet? Kan du skriva en lista på vad som är svårigheter och vilka utmaningar det är att ha bröllop utomlands?

  Kram!

  Svara
 • Mysigt med yasuragi! Finns det något laseringsdatum för din klädkollektion så man kan skriva upp det i kalendern? 🙂

  Svara
 • Hade så gärna önskat dina bästa tips & råd inför uppdraget som toastmaster/toastmadame.
  Ska nu i sommar vara toastmadame tillsammans med en annan till en av mina nära vänner som gifter sig och behöver alla tips och råd jag kan få. Gifte mig själv för ca 1,5 år sedan och vet då vad vi själva önskade våra toastmadames skulle fokusera på men något helt annat att nu själv axla rollen. Struktur och planering i alla dess former är min starka sida men vad mer borde man tänkte på för att lyckas i rollen? Tänker inget allt för spexigt utan snarare hur man lyckas få allt att flyta samtidigt som alla har hejdundrandes kul. Verktygslådan behöver helt klart att fyllas på.

  Kram Mikaela

  Svara
 • Bra fråga, jag har samma uppdrag framför mig i maj och vill gärna ha tips!

  Svara
 • Undrar vad som hände med din och Linns Pod? Saknar den ♥️

  Svara
 • Kommer du och Linn börja podda igen? 😀

  Svara
 • Hej Petra! Jag undrar om du kan ge tips och råd på hur man kan gå ner i vikt och behålla den? Du har ju själv gjort en resa, har du minskat portionerna och/eller minskat kolhydraterna? Gärna lite små tips och tricks hur man kan äta gott ibland och fortfarande hålla sig i form 🙂

  Svara
 • Undrar vad din familj tycker om ditt ändrade utseende iom alla fillers?

  Svara
 • Vart har ni köpt era beiga sängkläder? 🙂

  Svara
 • Tycker du verkar vara en härlig, spontan och reko människa. Vad gör du när du behöver pyssla om dig själv? Vad uppskattar du i vardagen? Sköt om dig Petra skit i alla stickiga kommentarer.
  Kram från Jämtland

  Svara
 • Hej och tack för en fantastiskt rolig och läsvärd blogg, du lyckas alltid få mig på gott humör. Jag undrar om du har tips på lite extra fina vardagskläder nu till våren. Jag vill liksom inte känna mig för uppklädd till skolan men jeans, T-shirt och sneakers känns så tråkigt. Jag älskar kjolar, har du något tips på såna som passar till vardags utan att bli för korta och obekväma? Kram

  Svara
 • Hej! Älskar din förlovningsring, kan du inte berätta mer om den? Vilken ct? Ska du skaffa en alliansring, och hur ska den isåfall se ut? Du får gärna skriva hur du tänkte med ringen! Kramar!!

  Svara
 • blir du stressad att nästan alla dina tjejkompisar är gravida eller har barn? försöker du och M baka baby eller vill du vänta ett tag?

  Är eran lägenhet din bostad för resten av livet eller är er plan att köpa något nytt i framtiden? hus? vill du köpa sommarhus?

  vad är ditt nästa stora köp framöver?

  Vad är det absolut bästa highligthern enligt dig?

  Vad väger du? och hur lång är du?

  Svara
 • Hej Petra!
  Jag ska också gifta mig och undrar vad ni hade för budget för bröllopet? Vad slutade bröllopet på till slut? Vilken post var dyrast?
  Kan du ge nått tips inför bröllopet som man inte får missa? Samt är det något som ni ångrar att ni gjorde/inte gjorde?

  Tack för en uppmuntrande och peppande blogg! 😊

  Svara
 • Berätta om Pucks rumsrenhet! Brukar man inte få en hund som redan är rumsren???

  Svara
 • Dina små örhängen som du har i ena örat, det är små runda diamanter typ, vart kommer dom ifrån?

  Svara
 • Jag ar 30 och singel! Ar det oroväckande?!

  Svara
 • Undrar var dina fina silver-sneakers är ifrån från några inlägg längre bak? 🙂

  Svara
 • Älskar din blogg! Du är SÅ härlig pettis!

  Undrar vad för ingrepp nu gjort i ansiktet och om du gjort ingrepp på andra ställen än ansiktet. Vart går du? Gör själv ingrepp, skulle gärna gå dit du går 😀 kram

  Svara
 • Jag är så nyfiken! Hur har det gått med laserfiffi? ( förlåt om du tycker frågan är för privat). Är nämligen SÅ less på att raka/vaxa/epilera allting så funderar starkt på att investera i laser för både armhålor, ben och fiffi. Funkade det för dig? Försvann allt? Kram och tack för en grym blogg!!

  Svara
 • Hej! Jag undrar också om dina ingrepp på ansiktet! Det är ju tydligt att du fixat lite, tänkte bara varför du aldrig skrivet ut något om det? Såklart är allt subjektivt, men vad för look du eftersträvar och vad du känner dig snyggast i efter du fixat?

  Svara
 • Kanske för att hon väljer att inte berätta allt. Och varför skulle hon det? Kanske inte vill ”uppmuntra” andra till det🤷🏻‍♀️. Kram

  Svara
 • Vet att hon skrivit att hon tycker botox ger glow och det måste jag hålla med om att hon har!

  Svara
 • Hur valde du/ni tärnklänningar och hur tänkte du med look/färg osv? Du hade ju ganska många tärnor att klä så jag tänker att det måste varit ganska många viljor och svårt att bestämma då (man vill ju inte att ens tärnor ska bli ovänner inför ens eget bröllop heller 😂). Undrar även om de fick betala klänningarna själva eller om du tycker att det är något man bör bjuda på?

  Svara
 • En inredningssak som man måste ha i sitt hem? Gärna konkret tips 🙂

  Svara
 • 1) Jag undrar när den blåa klänningen från ditt märke kommer ut för beställning?

  2) säljs det bara sportkläder på hemsidan eller är jag på fel site? Verkar enbart finnas sportkläder?

  Svara
 • Hej Petra!
  Tack för en otrolig peppande och bra blogg med perfekt mix. Den lyfter upp så mycket! Här kommer min fråga som du kanske egentligen inte har något svar på, men som du kan få hjälpa mig att reflektera kring.
  Jag är supersingel. Du vet, ”så långt ifrån ett förhållande man kan komma”-singel. Jag har dejtat aktivt i flera år. Träffat män på krogen, genom vänner, på Tinder (ibland kör jag flera appar separat till och med, suck, du hajar). Men han dyker inte upp. Jag har egentligen inte varit särskilt bekymrad fram till för ett halvår sen. Då insåg jag att 30 står för dörren och mannen med stort M lyser med sin frånvaro. Jag har följt både ditt och Joannas singelliv i bloggform och känt lite tröst. ”Om inte hon, som ju är en riktig tiopoängare på alla sätt och vis, träffar någon så är det ju inte konstigt att inte jag heller gör det”. Men ni gjorde ju det. Sen predikas det om ”han dyker upp när du minst anar det”. Men vad ska jag göra om jag ärligt talat är så dränerad på känslor och dåliga dejter att jag bara inte orkar längre? Jag orkar knappt le åt en kille för jag känner mig patetisk. Jag vill inte vara med. Jag är inte desperat, men jag har tappat hoppet och känner mig bara misslyckad. Jag är hon man dejtar tre gånger och sen ringer på fyllan. Eller hon man bara ghostar. Eller säger ”jag är inte redo för något seriöst” till. Så, till frågan, hur ska jag orka säga mig ut på nästa dejt överhuvudtaget utan att vara cynisk? Och en annan, halvrelaterad fråga, som jag aldrig tror du har berättat om: hur gick det med dig och M efter första, andra dejten? Hur blev det liksom ni? Ni är vad kidsen kallar för ”goals”.
  Kram!

  Svara
 • Jag undrar vad som har hänt med podden? Den är SÅ saknad.

  Svara
 • Hej! 🙂

  Mer om trender till våren – vilka plagg du kommer att satsa på och uppdatera din garderob med? Vilka trender som kommer till hösten tycker du om? Och en konstig fråga, var köper man strumpor i bra kvalitet?!
  Tack! <3

  Svara
 • BRÖLLOP BRÖLLOP BRÖLLOP

  Vad hade ni för rolika inslag på bröllopet som gjorde att det blev en succé fest? Alltifrån inslag på middagen till rolig dekor, photo Booth osv osv 🙂

  Hur planerade ni så att det skulle vara kul att hänga på samma ställe i tre dagar? t ex funderingar kring val av olika locations på hotellet för de olika dagarna.

  Tack för en grym blogg! Ska själv gifta mig i Italien i sommar och är så pepp på att få till det där lilla ”extra” som gör att det blir en minnesvärd fest 🙂

  Kram

  Svara
 • Berätta varför du köpte en ny förlovningsring?

  Svara
 • Om du fick välja skulle du vara Puck eller Marcus för en dag och varför, vad för bus skulle hitta på?

  Svara
 • Hej Petra! Tack för härlig energi och inspiration i vardagen! Kanske inte fråga utan snarare efterfrågan på tips; var hittar man en snygg och smidig ryggsäck som rymmer både träningskläder och emellanåt en laptop?

  Svara
 • Har Linn börjat arbeta med ditt bolag? 🙂 Saknar podden!

  Svara
 • Hej,
  Kan du tipsa om vita klänningar man kan ha dagen innan bröllopet 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Frida

  Svara