window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | februari 25, 2019

Weekly Plans

Petra Tungarden brollop

Hurra! Måndag och ny vecka!

Känner mig riktigt peppad och redo efter en mysig helg. Den här veckan är faktiskt också riktigt behaglig, inte alls mycket event och jag förberedde massa samarbeten förra veckan så det är rätt lugnt. Vi ska producera en hel del material till Her Hour och så ser jag verkligen framemot att träna, känner verkligen att jag kommit igång med styrketräningen. Ska också försöka ta tillbaka kontrollen över vårt hem igen, vill bara rensa ut allt är så trött på alla saker som konstant ligger på golvet. Vill att Marie Kondo ska komma och göra en total makeover. Det gäller att passa på att tag i sådana saker nu när det är lugnare, för snart bryter galenskapen loss. Nästan varje helg i hela mars och april är uppbokade med jobb, festliga tillställningar, utflykter och resor.

Vi ska på hela fyra bröllop innan midsommar, riktigt maxat. By the way så har vi precis startat en ny bröllopsflik på Her Hour som jag ska ge en massa kärlek.

Måndag: Frukostmöte med Her Hour. Lunchmöte på Brillo med Linda på Nelly, sedan spenderas resten av dagen på NO18, vid fem ska jag ner på LPG och därefter ska jag till Sturebadet och träna.

Tisdag: PT-pass med Fannie på Kampsportslabbet, därefter jobbar jag hemifrån några timmar innan det bär av ut till Yasuragi på ett event med Glacial med övernattning. Vi ska göra massa mysiga aktiviteter, har bokat en japansk massage och på kvällen nalkas det teppanyaki middag. En bättre tisdag i livet minst sagt.

Onsdag: Åker in till stan direkt efter frukosten. Ska springa runt och preppa lite inför Her Hour plåtningen på torsdag, pressa in ett par nya fransar (avbokade min tid sist så ser ut som jag har små spindelben till fransar) och blogga.

Torsdag: Plåta för Her Hour med Angelica. På kvällen ska jag äta middag med en tjejkompis.

Fredag: Morgonmöte på Cube och sedan tänkte jag släpa med mig Uchenna hem och be henne hjälp mig filma massa saker som ska säljas.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Apropå grejer som ska säljas, visst hade du den assnygga zebrakappam från Day Birger et Mikkelsen för typ tre år sen? (Jag ser nån reklam framför mig, kanske Refunder?)
    Har du den kvar och ska kränga den är jag spekulant. 😊

    Svara
  • Haha, det är dessvärre min favoritjacka ; ) Annars hade du fått den på studs! Kramar!

    Svara