window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:42 | februari 25, 2019

Actor/Model, Middag på Frippe och Livets små mirakel!

Puck petra tungarden king charles cavalier

Nu kastar vi oss tillbaka till helgen igen, det är lördagmorgon och jag och Puck har precis gått upp! Vi startade lördagen med en modelshoot, så fort man tar upp mobilen är hon framme. Jag hade fått ett paket från Hermine Hold, Bellas nya håraccessoar märke. Världens sötaste hund klädde alldeles utmärkt i den röda sjalen.

Måste inflika och berätta en rolig historia. Min lillasyster Millo hade varit ett år i San Fransisco som au pair, när hon kom hem berättade hon om en toktjusig kille hon träffat. Jag frågade vad han gjorde, då skrattade hon och sa att han var actor/model. Sedan frågade jag om hon hade någon bild på honom, då plockade hon upp ett visitkort ur sin plånbok. Det var en inzomad bild på hans vackra nylle och på bilden stod det även tydligt: Michael Toy, ”Actor/Model”. Haha, sedan dess är det min och Markus stående skämt – Actor/Model.

Magproblem

Sedan gick jag hör och häpnade och tränade, bara så där en lördag. Väl hemma åt jag lunch och måste fått i mig något som min mage inte gillade, för när jag skulle göra mig iordning inför kvällens middag såg det åter ut som jag var halvvägs in i min graviditet. Hade riktigt ont i magen.

Klanning

Provade massa klänningar, men ville inte ha något tight pga det såg ut som jag hade en bulle i ugnen, så det landade i den här kreationen. En kjol från Daisy Grace som är något år gammal och en ny kavaj från Asos.

Det här med instoppad kavaj och kjol är helt klart en ny favoritkombination.

Bad Lorpan ta en bild på mig i vardagsrummet, konstaterade att mina ben inte sett solens ljus på något som känns för evigt. Hallå ser ni att vi fått tillbaka vår matta? Nu håller vi tummarna för att Puck inte ser den som sin personliga toalett. Däremot gick inte kemtvätten direkt som planerat, den har typ blivit förstörd, den har helt förlorat sin glans – och är helt stel. Lite som man själv känner sig på en måndag efter en hård helg. Borde lämnat in den till en specialist mattkemtvätt. Så ska ni kemtvätta en matta, gör inte samma misstag det kan kosta er dyrt.

Petra Tungarden blogg

Hoppade in i en taxi och tog mig ner till Frippe där ett gäng tjejkompisar väntade. Frippes är en nyöppnad restaurang som ligger i Dramaten, Limpan kompis jobbar där så hon hade bokat. Hade helt missat att den hade öppnat, det var riktigt mysigt!

Frippes

Till förrätt beställde jag en riktigt fin syrlig tartar.

Och till varmrätt dundrade jag på med en klassiker. Alltså deras potatismos var bland det godaste jag förtärt.

Vi struntade i efterrätt och slukade istället galliano, kaffe och vispad grädde. Sedan traskade ett glatt gäng damer vidare till nyöppnade Arnolds och slukade deras berömda gurkdrinkar innan jag kilade hemåt. En riktigt trevlig afton.

Sedan blev det söndag och våren låg i luften och puttrade. Studsade fram på de slaskfria gatorna. Hur kan man bli så lycklig av lite sol? Jag och Puck hade bestämt dejt med Ida i solen. Vi placerade oss utomhus på Milles.

Ida är ju också preggo! Jajamän, snart kommer min lilla gulliga syssling till världen. Alltså det är bra sjukt att jag parade ihop Graanen och Ida för en jädrans massa år sedan, först blev det inget eller okej, min kusin var svinkär i Ida men hon nappade inte först. Sedan några år senare föll hon pladask och nu ska liksom de få en mini human. Och vi blir liksom släkt. Tänk vad crazy livet är.

Ida, Sara och Forni är beräknade typ samma vecka – ännu mer galet.

Efter världens mysigaste lunch anslöt Forni och så snackade vi lite strunt innan jag och Ida traskade hemåt. Väl hemma bäddade jag ner mig i soffan framför ”I feel pretty” med Amy Schumer. Om ni är sugna på en riktig pepprulle som får en att dra på smilbanden måste ni se den. Den finns på Viaplay. Man kan ju inte annat än älska Amy Schumer.


1 kommentarer



En kommentar om “Actor/Model, Middag på Frippe och Livets små mirakel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Frippes har ju funnits bredvid lilla scenen sen urminnes tider! Kanske bytt krögare snarare?

    Svara