window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | februari 24, 2019

Bröllopsinbjudan, Fredagsfeeling och överraskningsmiddag!

Jacobs Creek

Fredagen startade med att vi slog upp Maggans och Jacobs festliga bröllopsinbjudan! Så kul idé, inbjudan låg alltså inne i ballongen så man var tvungen att sticka hål på den för att få komma på bröllopet, haha.

Sedan gick jag och lilla monstret till kontoret där fredagsfeelingen var på topp, alla bubblade ikapp. Ska inte säga att jag fick överdrivet mycket gjort i fredags, det blev en hel del mingel och skratt.

För att sätta ännu mer guldkant på dagen fick vi världens trevligaste bud, med utsökta jordgubbar doppade i allt man kan önska sig.

Sedan anlände min nya tavla som jag beställt från den danska konstnären Benedicte, från Atelier Nué. Hittade henne genom en kompis instagram och sedan fyndad jag den här till halva priset. Tror den kan bli riktigt trevlig i vår hall hemma. Alla hade olika tolkningar om motivet. Pålle tyckte det såg ut som lakrisremmar, någon läderpiskor.

Foodbaby

Sedan hade jag fått i mig något som min mage protesterade mot vilket resulterade i en foodbabymage.

Forni fick det gulligaste budet med en jacka till mitt gudbarn och en jacka till sig själv. På hennes stod det något i stil med: ”I made the future” och till lilla korven stod det: ”The future is me”.

Pucken är en riktig linslus precis som sin matte, haha. Så fort man tar upp en kamera poserar hon.

När klockan slog fem infann vi oss på Brillo för en aw tillsammans med Her Hour och Team Forni som vi planerat ett tag. Tycker så mycket om hela den här ligan, vi har riktigt kul tillsammans.

Jacobs Creek

Lorpan var också på en aw så jag bestämde mig för att överraska honom med en pangmiddag. Så jag kilade förbi matbutiken och systemet och handlade massa gött för en riktigt charkbuffé, satte på fransk musik (haha, Lorpans favorit) och tände ljus. Handlade en flaska rött och vitt. Jag är ju ambassadör för australiensiska Jacobs Creek, fast Unvined det alkoholfria. Men bestämde mig för att prova deras vanliga vin också. Perfekt fredagskvällsvin!

Jacobs Creek

Vårt matbord är väldigt stort och sitter man i mitten av det känns det nästan lite konstigt, när man bara är på tu man hand så jag bestämde mig för de mysigare alternativet på kanten. Jacobs Creek Råkade ta i från tårna, så vi var rätt mätta efter förrätten och var tvugna att vila lite innan varmrätten.

Jacobs Creek

Så här vilade Puck och Lorpan med jag förberedde varmrätten. Glömde bort att jag hade rött läppstift när jag pussade på Pucken så hon hade röda pussmunnar över hela pälsen.

Sedan gick vi över till vitt och varmrätt. Jag hade slängt in en lax i ugn med massa dill, citron, potatis och en jävla massa romsås.

Jacobs Creek

Varför gör man inte lax i ugn oftare, det är ju så löjligt enkelt och man behöver knappt förbereda någonting. Jag älskar att hacka ner överdrivet mycket ättiksgurka i romsåsen så den blir lite syrlig och krispig.

Jacobs Creek

Sedan var det dags för fredagsmys deluxe. Lorpan och Puck somnade medan jag satt klistrad framför Peppermint med Jennifer Garner. Det var kanske inte den bästa filmen jag sett, men ändå helt okej och spännande. Jag älskar ju thriller, kriminalare och action – och det här var en riktig actionrulle. Man gillar ju när tjejer blir torpeder, haha.

Puck är verkligen som en liten bebis, hon vill att ligga på huvudet eller bröstet när hon dunar och gillar att borra ner sig i ens famn. Hon kan vara den mest kärleksfulla hunden jag träffat. Alla förtjänar en Puck i sitt liv.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Bröllopsinbjudan, Fredagsfeeling och överraskningsmiddag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • var kunde du se den filmen?

    Svara
  • På SF-anytime , vi har den som app i TV:n ; ) Hyrde den där för 39 kr tror jag : ) Men du kan säkert köpa den på apple tv också.

    Svara
  • Vilken mysig dag!
    https://nouw.com/zndra

    Svara
  • vart kommer din läderklänning ifrån? 🙂

    Svara
  • Från Topshop ; ) Den finns inne nu! Kramar!

    Svara
  • Hej! Mycket möjligt att du svarar på detta någon annanstans, men vill du dela vart ni skaffade Puck ifrån? Vi har också tänkt länge på en King Charles, men är lite lost i uppfödarträsket… Och Puck är så otroligt fin!!

    Svara