window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | februari 22, 2019

Second hand runda, Färgstark meditation och en riktigt rackabajsare!

Ska vi summera veckan så här på morgonkvisten? Först och främst hur härligt är det att vakna av naturens egna väckarklocka som liksom borrar sig in i ögonen och värmer ansiktet till liv. Trots att jag drack några glas rödpang igår flög jag upp ur sängen vid sju. Kolla vad härligt ljus det var på kontoret i måndags.

Köpte det här bordet på Artndeco till kontoret. Har ni spanat in deras instagram? Gah, de har så mycket fina saker!

Jag handlade finfina blommor till ett samarbete som skulle fotas på min favoritbutik Floristkompaniet.

Jag har varit på en riktigt grym fraktionerad laserbehandling som driver ut slagg. Ska skriva mer om den. Alltså wow, jag som konstant känner mig som en blåsfisk i ansiktet ser verkligen stor skillnad. Gah, kan man köpa hem en sådan här jävel och gå loss med varje morgon? Det vore lajf.

Åh, våren har äntligen letat sig in i vårt sovrum.


Igår hade Forni bjudit in till en meditationsstund tillsammans med Röhnisch och Indiska som släppt en färgglad yogakollektion tillsammans. Hade lite svårt att koppla av, låg mest och tänkte på massa saker jag inte tagit tag i, classic haha. Tycker verkligen att man måste vara i rätt mood för att meditera. Men det var väldigt skönt att ligga där i 30 minuter och bara chilla.

Pinglan Ida och snygga Lisa var där. Jag och Lisa gick ju samma bootcamp på Kampis förut. Är så impad av henne som snart är färdig barnmorska ; ) Eller okej några år kvar men snart så! Heja Lisa! Kommer bli världens mysigaste barnmorska vet ingen som gillar barn så mycket som hon. Fattar inte hur hon hinner träna varje morgon (06.00), plugga full speed barnmorska, blogga och ta hand om tre barn helt crazy.

Wow! Den här frukosten slukade jag i ett svep. Hade ju inte ätit något på två dagar på grund av mitt fruktansvärda illamående så min mage SKREK efter mat.

Efter yogan bar det av hem till Carro för att jobba några timmar innan vi skulle iväg på vår second hand runda. Alltså jag har sagt det förut men vilken begåvad vän jag har. Carro hade precis målat en ny tavla och tillverkat ett nytt bord till hennes märke som släpps snart. Lovar såklart att vråla ut när det lanseras. Stolen som ni ser där är H&M möbelkollektion som släpps veckan 11. Trillade in frågor om den på instagram igår, men veckan 11 ska den landa i butik. Så tjusig, tror den kommer ligga på 2000 kronor om jag inte är ute och cyklar.

Sedan åkte vi ut till Södertälje till ett ställe som Angelica tipsat om. Hon fick feeling och ville följa med så vi drog runt till massa soliga loppisar i krokarna.

Ska inte säga att vi fyndade något direkt, men kul var det. Messade Lorpan och sa att jag köpt en present till honom. Vilken jävla slogan, hur kan jag inte använda mig av uttrycket ”rackabajsare” från och med nu är det ett måste i mitt ordförråd.

Efter att vi dumpat Angelica hemma körde jag och Carro vidare till vår favoritloppis, men till vår besvikelse var inredningsdelen stängd så vi stod som två dreglande hundar utanför repet och fönstershoppade.

Efter att vi parkerat bilen efter mycket om och men fick Carro ett blodsockerfall och drog fram chocoflakes. Vem fan äter ens det efter att man passerat åldern 12, haha. Minns ni när man smällde ett helt paket frosties till mellanmål eskorterat av hundra rostmackor med ost till mellis. Det var soliga tider. Kände inte att man uppskattade sin förbränning tillräckligt på den tiden.

Sedan bar det av hem till Linn som bjudit in oss på middag/inspirationskväll Tony Robbins part 2.

Läste ni krönikan Linn skrev på Her Hour om att driva ut spöken? Haha, hon länsade ju hela häxbutiken i Gamla Stan på kristaller som hon placerat ut på lämpliga ställen i hela lägenheten (den där svarta stenen på ellådan).

Nu till det absolut sjukaste!

Ser ni att hon även tejpat för titthållet?

Japp, det är för att hon tror att spöken kan kolla in på henne från trapphuset. Hon är blodallvarlig. Skrattade så jag grät. Hon har även strösslat generöst med kristaller ovanför hennes balkongdörr där hon bestämt annars tror att spökena ligger och kollar på henne när hon sussar. Helt normal kompis.

Hon må vara lite knäpp, men laga mat kan hon. Alltså det här kanske inte ser mycket ut för världen, men vilken jävla rackabajsare! Det är en vietnamesisk vårrulle med koreansk picklad gurka, världens godaste sås (recept kommer), halloumi och massa knapriga grönsaker. POFF sa det så var allt slut. Ska fixa receptet så ni får uppleva samma magi som exploderade i min mun.

Sedan opererade vi mitt öra. Det är så inflammerat av alla nya hål så att örhänget håller på att gå rakt igenom örat. Det är såklart bara mitt fel. Jag älskar att pilla bort sårskorporna eller ”varet” med mina smutsiga fingrar. Så äckligt, men det är liksom något tillfredställande i det. Men nu har jag fått pillförbud av doktor Olsson och överläkare Sandström.

Limpan hade gjort eget koksalt som hon dränkte örat med. Sedan babblade vi fram till midnatt innan det var dags att rulla hem med ett leende på läpparna efter en magisk afton.


11 kommentarer



11 kommentarer om “Second hand runda, Färgstark meditation och en riktigt rackabajsare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Känner att jag saknar Linn! Finns det hopp om att er podd återuppstår? Ni två gjorde ju er så bra i det formatet!

    Svara
  • Den kommer bättre, mer välplanerad och riktigt festlig i mars <3

    Svara
  • Yes!! Blev orimligt glad för detta!

    Svara
  • Alla förtjänar en Linn i sitt liv.

    Svara
  • jaa till receptet, glöm inte detta nu för så taggad!!

    Svara
  • Promise gumman!

    Svara
  • Petra! Vart kommer fåtöljen som står på kontoret ifrån? Inte melimeli utan den andra. Så fin!

    Svara
  • Den heter ”Bollo” och kommer från Fogia ; ) Dessvärre ganska pricy! Men väldigt tjusig.

    Svara
  • Vad heter/ligger favoritloppisen? 🙂

    Svara
  • Vad heter loppisen??

    Svara
  • Undrar också vart favoritloppisen ligger! 🙂

    Svara