Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:46 | februari 20, 2019

Inredningsinspiration: färg, färg och mera färg.

sabina-8

Sabina Socol har inte bara inspirerande klädstil utan även ett panghem. Min favoritinredningssida The Socialite Family har gjort en lång intervju och kikat in hur hon bor. 

Nu kliar det i inredningsfingrarna. Senaste dagarna har jag pysslat med ett litet inredningsprojekt som snart kommer upp på bloggen och snacka om att väcka björnen som sover. Jag och killkompis började räkna på hur lång tid det skulle ta innan jag hade råd att köpa ett litet torp för, haha men dessvärre låg det på tok för långt fram i tiden. Var tvungen att lägga undan 18 laxar i månaden i tre år, troligt. Det är min framtidsdröm att ha ett litet eget landställe att renovera och pilla med. Men det får bli om några (läs: massa) år när ekonomin repat sig efter bröllopet.

Men… jag har en annan liten idé som kanske kommer innebära mer styling, vi får se om det går i hamn. Sedan är det ju fortfarande vissa delar i lägenheten som inte är klara än, ni vet sådana projekt som man typ tar tag i precis innan man ska flytta och sedan vet man inte ens om man vill röra på sig då lägenheten äntligen är sådär skinande tipptopp!

Imorgon ska jag och Carro ut på en riktig loppisrunda deluxe. Skulle verkligen vilja fynda lite snygg dekor till min hylla bredvid kakelugnen. Och en snygg stor spegel till vår garderob. Just nu har vi en gammal trasig historia från Ikea.

Men man kan ju alltid drömma sig bort i andras hem eller hur? Snart kommer dessutom en tidning hit och ska göra ett hemma hos och då vill man ju att hela lyan ska vara topp, topp, topp.

Här är några av bilder som jag inspireras av just nu.

FARG

Jag som aldrig varit en tapetmänniska börjar bli mer och sugen på att ta tapetoskulden.

Badrum Inspiration

Dessa färger mums! Badrummet till höger är ju bara en dröm om jag ägde en franks gård eller pampig lägenhet i Paris hade det fått se ut exakt så.

Inredningn

Marie Olsson Nylander inspirerar alltid mig önskar att hon skulle börja instagrama varje dag så man fick tjuvkika in mer i hennes värld. Gillar att allt är lite knasigt, gammalt och rustikt. Plottrigt, men ändå tomt. Älskar knasigheten.

Linnea Salmén kan man alltid lita på, behöver du inspiration kan du bara kika in på hennes instagram.

Följer ni Emma Rowen Rose? Hon är som ett sagoväsen. Hon är en bladning av rådjuret Bambi och Mona Lisa. Hennes bilder ser ut som antika målningar.

Stuckatur

Jag är så sugen på att måla in våra stuckaturer i en annan kulör, kanske markblått tror det kan bli riktigt fint. Dock tror jag att de vita går bättre vid försäljning så det känns inte helt motiverat.

Stuckatur Stuckatur

Det här hemmet som tillhör grundarna av Fabrique som Sanna fotade för Metro Mode home får fortfarande mitt hjärta att slå volter.

Amen tänk vad fint det hade blivit!

Blev verkligen så mycket bättre med fåtöljerna i vardagsrummet. Ska be Lorpan hämta hem vår matta imorgon, den har legat på kemtvätten sedan vi fick Pucken så hon inte skulle använda den som sin personliga toalett.


5 kommentarer5 kommentarer om “Inredningsinspiration: färg, färg och mera färg.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh la la, färgkoden på den ljusgröna färgen på väggarna på toaletten, översta bilder!?

  Svara
 • P.S alltså fattar du inte har den😉men skulle vilja ha den, får ta med bilder till färgbutiken..D.S

  Svara
 • Åh har du några tips på bra second hand ställen för inredning? Har precis flyttat ihop med min pojkvän till vår första lägenhet och mitt inredningsintresse har väckts 😍.
  Vill se vad second hand butikerna har att erbjuda, om jag hittar de där guldkornen jag bara måste ha!

  Svara
 • Jaaa, skulle bli otroligt vackert med ommålade stuckaturer! Kan du inte photoshopa (/be någon photoshopa) och visa oss hur det skulle bli? 😍 Tror verkligen att det hade blivit alldeles drömfint!

  Svara
 • Oj är hon redan rumsren den lilla sötnosen?

  Svara