window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | februari 19, 2019

Vädersnack och personligheter

Petra Tungarden Blogg

Kjol Whyred, Skjorta Isabel Marant, Halsband Safira. 

God morgon mina favoriter!

Jag sitter och försöker vakna till liv eller har ansträngt mig att sitta upp i en timme, men blir inte piggare för det, gäspar så man ser ner i magsäcken. Ska gå och straffspola ansiktet i iskalltvatten. Blä, om femtio minuter ska jag stå nere i källaren på Kampsportslabbet och lyfta skrot, hyfsat osugen på den aktiviteten idag. Är på riktigt myshumör, har söndagsfeeling i hela kroppen. Hade velat sjukanmäla mig från allt som heter ansvar, bädda ner mig i sängen med Puck och bara mysa hela dagen, haha goalz. Man kan ju drömma så här på morgonkvisten. Jag blir nog svinpigg när jag traskar genom mordor på vägen dit, måste nog bara få en nypa luft. Så fort man kommer utanför dörren så tycker jag att man får sig en redbull kick.

Idag är det verkligen grått i Stockholm, det är som att döden är här på visit och spanar in läget och målar allting svart med sin framfart. Det är verkligen stor skillnad på hur man uppfattar en stad beroende på väderleken. Hade man kommit i söndags, som turist, hade man tyckt Stockholm var life, idag not so much. När jag var i Berlin var det så här grått i fyra dagar. Det ösregnade, vinden örfilade en i ansiktet och folk såg allmänt deprimerade ut, om man ens såg ett ansikte skymta fram under alla paraplyer. Därför tänker jag att Berlin är svindeppigt och jublar inte alls när folk föreslagit att vi ska åka dit. Men jag måste såklart ge staden en ny chans att visa upp sig från sin bästa sida.

Men gud vädret är ju precis som människor. Hur många gånger har man inte sprungit in i ett åskväder med blixtar och dunder som man helst undviker, men sedan en dag är molnen som bortblåsta och solen tittar fram och man får en helt ny uppfattning.

Åh, herregud vad flummigt det här blev! Det jag egentligen skulle skriva var att vad mycket gladare jag blir av att klä mig i färg! Har verkligen ansträngt mig senaste tiden för att se ut som en smällkaramell – och känner att det nog smittats av sig på humöret, lite iallafall. Därför ska jag se ut som någon spytt ett riotåg på mig idag.

Puss och hej! Vi hörs sen! Vid lunch kommer vinnaren i 8848-tävlingen <3

Petra Tungarden Blogg-4 Petra Tungarden Blogg-5  Petra Tungarden Blogg-2

Foto: Angelica Picture


4 kommentarer



4 kommentarer om “Vädersnack och personligheter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh älskar kjolen och färgkombinationen, SÅ snyggt!!
    https://nouw.com/zndra

    Svara
  • När kommer vinnaren i 8848-tävlingen?
    Jag är sååå nyfiken! och hoppas såklart att jag vinner =)

    //Linda (numera livrädd för björn 😉 )

    Svara
  • Har samma känsla för Berlin så det kan nog ligga något i att det är en ganska grå stad..

    Svara
  • Tycker mest kjolen ser ut som något jag sydde i syslöjden när jag var 12 haha.

    Svara