window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | februari 18, 2019

Weekly Plans


God morgon favoriter!

Usch, den här natten var jobbig. Puck har hostat hysterisk hela natten, nästan så det lät som att hon höll på att kvävas. Så vid 03.30 bokade jag första bästa veterinärtid på FirstVet vid 07.15. Det var svårt att avgöra om hon satt något i fel strupe eller fått hosta. Var så orolig att hon inte fick någon luft så legat halvvaken hela natten och klappat på henne. Men vid 06.00 avtog hostan och nu är hon precis som vanligt. Jag hoppas att något bara hamnat i fel strupe och att det inte det är kennelhosta. Måste bara slå ett slag för FirstVet, visste att det fanns en app och googlade mig fram. Facetimade med en riktigt proffsig, men samtidigt varm och omtänksam veterinär. Hon får tio poäng.

Anyway, nu ligger hon och dunar i mitt knä – jag håller alla tummar och tår för att hon är ok. Ska vi kika på veckan? Har en riktigt soft vecka framför mig, där det finns gott om tid för träning och bloggen. Riktigt drömmig, ska försöka hålla det här så här tomt och bara ta veckan som den kommer.

Måndag: Frukostmöte med Her Hour. Heldag på NO18 och därefter ska jag bränna av ett pass på Sturebadet. Ikväll ska jag plåta ett samarbete.

Tisdag: PT-pass med Fannie Redman. Bestämt mig för att börja köra med styrketräning. Häng på kontoret. När klockan slår två ska jag på en lyxig ansiktsbehandling hos Maria på Sthlm Beauty och på kvällen ska jag och Mathilda köra Kampsport.

Onsdag: Morgonpass på Kampis. På lunchen får jag nya fransar och därefter ska jag kika på höstens kollektioner på presskontoret Patriksson PR. Till aftonen vankas det ”inspirationsmiddag” med Limpan och Carro. Haha, vi ska äntligen ta tag i våra Tony Robbins bekännelser.

Torsdag: Meditationsmorgon som Forni bjudit in till. Därefter ska jag och Carro köra en inredningsrunda deluxe och leta rekvisita och dekor till ett kommande jobb.

Fredag: Plåta med Angelica. Och aw med Team Forni och Her Hour.

Amen, löjligt peppad på den här underbara veckan!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Puck är det sötaste jag skådat på länge i valpväg! <3

    Svara
  • Amen jag är ju lite partisk, men visst är hon typ det sötaste på jorden, haha!

    Svara
  • Kennelhosta brukar låta som att de klöks /ska kräkas ungefär, så kan misstas för att de har satt något i halsen. Om hon fortsätter hosta, håll henne ifrån andra hundar så att smittan inte sprids, och låt henne inte motionera för mycket då det kan bli värre/leda till komplikationer. Det brukar i de allra flesta fall gå över på ett par/tre veckor utan problem. Om hon verkar lida av det, boka veterinärtid. Mvh veterinär.:)

    Svara
  • Ska hålla koll på henne så det inte blir värre ; ) Vi gick ganska långt igår så det kanske blev för påfrestande.

    Tack för alla tips bästa du! Vad snällt att du tog tid att skriva! Kramar!

    Svara
  • Hoppas allt blir bra med Puck!

    Kika förbi på Sofacompanys showroom när ni går på möbel/inredningsjakt, finns en hel del unikt och kul! Roslagsgatan 15 i Vasastan, tips!

    Svara
  • Amen tack för tipset! Då kikar vi förbi där! Kram!

    Svara
  • Hej! Om du har Agria som försäkringsbolag så kan man gratis ringa deras jourveterinär! Eftersom dom små alltid lyckas bli sjuka efter normala arbetstider så har det hjälpt mig iallafall! Alltid snabba på att svara eller ringa upp!
    Älskar bloggen!
    Kram

    Svara
  • Älskar Puck!

    Svara